Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2016 Nwm nwmco rb mam 18 lat mam chlopkaka ktorego kocham po ad zycie i wiem ze to ten jedyny. Moje dziecinstwo nie bylo najleprze mialam troche przejsc. Mieszkam z chlopakiem a razem jestesmy juz ponad 2 lata i mazymy zeby wyjechac na wyspy kanaryjskie na wakacje puzniej jakas dzialka z domkiem no i slub. A ja od jakiegos czasu nwm co mam rb bo mysle tylko o ciazy i dziecku czytalam jakie imie bym mogla dac wozki ogladalm itp i na teraz to jest moje jedyne mazenie no wiem jestem mloda lubie byc w centrum zainteresowania chłopców no ale mam tego jedynego juz na balety tez lubie wyskoczc ale tp tak z nudow i lubie tanczyc chlopak ma db platna prace i nie mamy problemow finansowych chlopak mowi ze mlodzi jestesmy ze trzeba sie wyszalec a ja tylko o dziecku mysle i nwm co rb boje sie opini innych i ze glopia jestem no ale czytalam o tym no i instykt maciezynski sie odezwal ja juz zajomowalam sie bardzo duzo dziecimi i wsumie mozna powiedziec ze wychowywalam i wiem jak to jest wiem ze jestem mloda ale wiem ze sb poradzili bysmy a jak bym chciala gdzies wysjc sama raz na jakis czas to bd miala wsparcie rodziny no ale zawsze mozna jeszcze troche przezyc bo nd molda nadal jak skonczy sie pieluchowanie i bd migla jeszcze szalec wiec wudlug mnie to wiecej jest plusuw zajsc w ciaze jak jestes mlody. No nwm caly czas mysle zeby zucic narazie wszystko i miec ten skarb pod swrduszkiem nwm co sie stalo ze tak bardzo o tym mysle i ze tak szybko do tego dojrzalam czytalam o tym no i tak poprostu jest ze odzywa sie instykt maciezynski u kobiety no ale nie mam z kim o tym pogadac. Bo o. Tego nie zrozmie jak to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach