Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

Nwm nwmco rb mam 18 lat mam chlopkaka ktorego kocham po ad zycie i wiem ze to ten jedyny. Moje dziecinstwo nie bylo najleprze mialam troche przejsc. Mieszkam z chlopakiem a razem jestesmy juz ponad 2 lata i mazymy zeby wyjechac na wyspy kanaryjskie na wakacje puzniej jakas dzialka z domkiem no i slub. A ja od jakiegos czasu nwm co mam rb bo mysle tylko o ciazy i dziecku czytalam jakie imie bym mogla dac wozki ogladalm itp i na teraz to jest moje jedyne mazenie no wiem jestem mloda lubie byc w centrum zainteresowania chłopców no ale mam tego jedynego juz na balety tez lubie wyskoczc ale tp tak z nudow i lubie tanczyc chlopak ma db platna prace i nie mamy problemow finansowych chlopak mowi ze mlodzi jestesmy ze trzeba sie wyszalec a ja tylko o dziecku mysle i nwm co rb boje sie opini innych i ze glopia jestem no ale czytalam o tym no i instykt maciezynski sie odezwal ja juz zajomowalam sie bardzo duzo dziecimi i wsumie mozna powiedziec ze wychowywalam i wiem jak to jest wiem ze jestem mloda ale wiem ze sb poradzili bysmy a jak bym chciala gdzies wysjc sama raz na jakis czas to bd miala wsparcie rodziny no ale zawsze mozna jeszcze troche przezyc bo nd molda nadal jak skonczy sie pieluchowanie i bd migla jeszcze szalec wiec wudlug mnie to wiecej jest plusuw zajsc w ciaze jak jestes mlody. No nwm caly czas mysle zeby zucic narazie wszystko i miec ten skarb pod swrduszkiem nwm co sie stalo ze tak bardzo o tym mysle i ze tak szybko do tego dojrzalam czytalam o tym no i tak poprostu jest ze odzywa sie instykt maciezynski u kobiety no ale nie mam z kim o tym pogadac. Bo o. Tego nie zrozmie jak to jest

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować