Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

homocwel ze wsi od namysłowa nagrał filmik kalkulatrem

Polecane posty

Gość gość

i co tera?

Gość gość
Namysłów to nie wieś tylko miasto bo ma prawa miejskie od 1249 roku ma 16 tysięcy mieszkańców i jak ci się filmik podobał i o czym był? Daj linka bo ja już nie mogę bo treść została uznana za spam

Gość gość
Teraz to możecie dymac kozy :-) niech inny się jej na gębę spuszcza. Może dodajcie się jeszcze do znajomych co? Po co tej ciocie robicie pranie mózgu. On się wszystkiego boi nawet porządnie przez ulicę przejść nie umie. On chyba ma cie w tyłku wieczorek. Ruchac was tylko w d**e nic więcej szmaciska

Gość gość
Nagram jeszcze kilka innych filmików nagram może mojego psa albo jak będę w Namysłowie to nagram jak chodzę po mieście i ja śmiesznie na światłach przechodzę bo boje się że sie zmieni na czerwone i mandat dostane a starzy mnie "zabiją" bo by za mandat musieli zapłacić może nagram filmik z zakopanego bo w niedziele na tydzień wyjeżdżam będę od Krapkowic (18 tysięczne miasto koło Opola ) Jechać znowu jak co roku MOJĄ KOCHANĄ AUTOSTRADĄ A4 OD KRAPKOWIC DO KRAKOWA (ODLEGŁOŚĆ 180 KM OD KRAPKOWIC DO KRAKOWA)

Gość gość
Autostradą przez odległość 180 km jadę a od wsi Polkowskie (powiat namysłowski gmina Domaszowice) do autostrady mam 70 km a z Samego Namysłowa do autostrady jest 50 km a z Namysłowa do drogi ekspresowej S8 prowadzącej z Wrocławia do Białegostoku przez łódź i warszawę (w warszawie trasa toruńska to część S8 ) Z NAMYSŁOWA DO S8 JEST 30 KM CZYLI TAKA ODLEGŁOŚĆ JAK Z URSYNOWA W WARSZAWIE NA BIAŁOŁĘKĘ A JA Z POLKOWSKIEGO DO S8 MAM 45 KM

Gość gość
ja jadąc do wrocławia na s8 wjeżdżam"ósemka ma 600 -700 km długości tyle co a4) s8 jest nowa otwarto ją w 2012 roku ona we wrocławiu przechodzi w autostradową obwodnice wrocławia (aow) aow nazywa sie również autostradą a8 ja do wrocławia od dziecka jeżdżę i to dość często i go w miare znam kocham wrocław jestem dumny że mieszkam na dolnym śląsku blisko wrocławia (75 km od wrocławia to w miare fajna odległość)

Gość gość
Napisałem że w miarę znam mimo że od dziecka jeżdżę ale takiego dużego miasta to nie w sposób całego a nawet połowy znać na rynku we wróćmy jest fajna fontanna byłem też w afrykarium w zoo chyba miesiąc po otwarciu w samym zoo byłem chyba 5 albo 6 razy (afrykarium polecam) na przeciwko zoo jest hala stulecia też byłem byłem też w ogrodzie botanicznym oraz ogrodzie japońskim super byłem na lotnisku (lotnisko Wrocław -Strachowice) byłem w panoramie racławickiej super malowidła takie fajne że ma się wrażenie że to wszystko można dotknąć i że to jest prawdziwe a nie namalowane mnóstwo razy przez most grunwaldzki przejeżdżałem wiem gdzie jest szpital na borowskiej oraz Traugutta bo tam mój wujek jeździł mnóstwo razy (on jest niewidomy ma cukrzyce i czeka na przeszczep nerki) a ja jeździłem go tam odwiedzać wiem gdzie jest szpital na Hirszfelda bo tam moja ciotka pracuje ...

Gość gość
ps na borowskiej szpital jest nowy 5-6 lat temu go otworzyli w tym szpitalu kręcili pierwszą miłość i go pokazywali tam ten serialowy nathan pracował ten szpital sie nazywa (uniwersytecki szpital kliniczny borowska 213 ) ps jak jestem we wrocławiu to często też jestem w największej na śląsku galerii handlowej magnolia park która jest na legnickiej oraz do ch korona ale korony nie polecam wiem gdzie jest pasaż grunwaldzki oraz galeria dominikańska bo często przejeżdżam i wiem gdzie jest nowy stadion we wrocławiu magnolie park niedawno powiększyli w magnolii i koronie jak jestem to tradycyjnie odwiedzam kino w magnolii helios w koronie cinema city oraz w tych dwóch mc,donald's ale mi zbrzydło żarcie z maka sam już nie wiem czy chciałbym maka w namysłowie najblizszy mcdonald od namysłowa jest w kępnie 25 km od namysłowa i w kluczborku 30 km pytam byleś /aś kiedyś we wrocławiu?)

Gość gość
Odpisz

Gość gość
PS nagram inny filmik