Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka dała ogłoszenie że szuka pracy i faceci jej proponują kase za sex

Polecane posty

Gość gość

dostała w ciagu kilku dni kilka odpowiedzi, jedna firma prosi o przesłanie CV, a tak to głupoty i zaproszenie do telemarketingu, występów w programach typu Ukryta Prawda oraz propozycje od facetów, pokazała mi maile :D jeden facet niby oferuje jej prace ale mail niefirmowy tylko zwykly pewnie praca w burdelu, inny facet wprost napisal ze oferuje tyle i tyle za spotkania (a nawet zdjęcia nie dała tylko wiek podany), inny 19 latek szuka starszej od siebie i moze zasponsorowac w zamian za spotkania :D buhaha

Gość gość
GDZIE ona dala to ogloszenie ? :D

Gość gość
Tak się łapią mlode dziewczyny na fb.Niektore nie wracają do domu i nikt nie zglasza bo czesto pochodzą z patologii.Przestepcy szukają dziewcząt z patologii.To jest juz plaga i skandal,ze kto ma pueniadze ten widzi zaginione osoby w tv a kto jest biedny nic o nich nie wiadomo.To pawazny problem w kraju!

Gość gość
na Gumtree warszawskim :D

Gość gość
Przestepcy szukają dziewcząt z patologii. x to akurat prawda, moze nie z patologii ale ogolnie szukają naiwnych, głupich, prostych, niekumatych, najlepiej zahukana niewykształcona młoda dziewczyna ze wsi lub małego miasta którą łatwo zwabić, dawno temu moja koleżanka miała właśnie taką sytuacje, miała być praca a okazało się że ''firma'' tego faceta to tak naprawde wynajęte biuro w starej kamienicy, nikogo tam nie było tylko on, biurko, komputer, drukarka, ksero, szafka i pare dokumentów oraz 4 krzesła, zacząl jej zadawac intymne pytania, potem probowal podrywac, dotykac, obiecywal duzo $ i uciekła :O

Gość gość
Moim zdaniem powinna odpowiadać tylko na te mail'e, które odpowiadają jej preferencjom. Pozostałe - ignorować.

Gość gość
Tez niestety to przezylam :/ tzn gdy bylam jeszcze naiwna i glupia to spotkalam sie ze starszym mezczyzna w sprawie pracy (glupie wyrywanie owocow). On pił alkohol i tez mi go wciskal, probowal molestowac no i ucieklam. Dobrze ze nic mi sie nie stalo :/