Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mam dola, wygladam strasznie !

Polecane posty

Gość gość

Po ciąży została mi niewstapiona skora na brzuchu, wygląda on gorzej, niż u 60-latki ! Tragedia, nie mogę na siebie patrzeć. musze wyrzucić wszystkie ciuchy, kupic jakies wory pokutne ! Reszte ciala mam ok, ale w szafie obcisle bluzki, sukienki i we wszystkim odznacza się ten flak. Mam dopier4o 32 lata, zalamana jestem.

Gość gość
mam to samo ćwicz dużo brzuszków i to pomaga, ale skóra dalej wizi, tylko teraz na środku, po bokach mięśnie jakoś ją wyrównały teraz jest fajna moda, nie musisz nosić strasznie obcisłych rzeczy, ale lekko luźne u mnie nawet w lekko obcisłej sukience tak nie widać nawet strój kąpielowy idę dziś zakupić, nie widać, ale to strój jednoczęściowy

Gość gość
Przed ciaza miałam ciało idealne, waga 48 kg, w ciąży urosły mi piersi i brzuch, wygladalam na ciaze blizniacza, po porodzie dalej wygladalam jak w ostatnim miesiącu ciąży. Nic nie dala bielizna uciskowa, kosmetyki, potem ćwiczenia. Jak wrocilam do wagi wyjściowej to skora tragicznie zwisala, pomarszczona od rozstepow. Wiec postanowiłam przytyć, trochę się podniosla ale i boczki mi się zrobily. Nie mam kasy na plastykę brzucha, wstydzę się go jak diabli. Mezowi niby się podobam, ale ja widze ten brzuch w lustrze, wygląda ohydnie !

Gość gość
mój to samo musisz naprawdę dużo ćwiczyć, skóra się lekko wtedy wciągnie wiem, bo jw. mam to samo nie tyj, bo będzie jeszcze gorzej, więcej rozstępów ja miałam wielowodzie, a przed ciażą szczuplutka, więc podobnie mamy skóra masakra

Gość gość
U mnie widać nawet w jeansach, chyba, ze gdzies uda mi się kupic bardzo sztywne, z wysokim stanem. Stroj jednoczęściowy tez chciałam kupic, w każdym jednak odznacza się brzuch, zresztą ja wchodzę spokojnie w rozmiar s, ale wtedy piersi mam scisniete, bo mam rozmiar 65H... Nawet w drogim sklepie z bielizna stroje jednoczęściowe na mnie wisza, nie maja małych rozmiarow, a miseczki koncza się na G...

Gość gość
Słuchaj, ja jestem 8 lat po porodzie, wierz mi probowalam wszystkiego. Kosmetyki, ćwiczenia, do tego chodze do pracy, nielekkiej. Ruchu mam mase.

Gość gość
Mam pare ciuchow, w których bebzola nie widać i w nich chodze naokraglo, nawet nie mam ochoty na zakupy.

Gość gość
ja jestem 2 lata po porodzie, po cc, po wielowodziu, no i mam ten zwisik ale w stroju triumpha mi nic nie widać to nie reklama, żeby nie było

Gość gość
Moja mama w wieku 52 lat ma lepszy brzuch, choć z moim bratem w ciąży przytyla 25 kg, wiec to nie geny. mama mi dowala, ze za chuda przed ciaza byłam, to mam za swoje, do tego co ja za obowiązki miałam po porodzie, ona to dopiero się narobila, to kilogramy i brzuch jej spadly-palenie w piecu, pranie reczne pieluch itp. itd.........

Gość gość
chciałabym mieć jeszcze dziecko, mój maz tez, ale skutecznie dobija mnie wizja jeszcze gorszego wyglądu po drugiej ciąży. Przeciez lepiej nie będzie na pewno, a ja chce być atrakcyjna a nie zorana ciążami.

Gość gość
32 lata? Ja mam 25 i wyglądam staro, buzia taka stara, dojrzała

Gość gość
kumpela probuje mnie pocieszać, ze już najmłodsze nie jesteśmy, ze i tak zazdrości mi figury-tzn. nog, biustu, bo ona ma spora nadwagę po 2 ciążach. Ale przecież to nie wymowka, ile jest kobiet mających dzieci i wygladajacych swietnie?

Gość gość
Ryj to akurat mam młody, wszyscy daja mi maks 25 lat, ale nie pociesza mnie to.

Gość gość
"ryj" o matko i córko