Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam cwiczacych w domu

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie co I ile cwiczycie w domu jesli udaje wam sie schudnac,moze ktos poradzi,ja jestem sama z dzieckiem do 18.00 az wrocili moj maz I nie mam zabardzo z kim go zostawic chociazby na godz zeby np pobiegac,ktos poradzilem co daj szybko efekty tzn jakie cwiczenia w domu?moze ktos ma tez jakas dobra diet od dietetyka to prosze napisac bede wdzieczna

Gość gość
Ile dziecko ma lat? Ja biegalam razem z synem, kupilismy wozek specjalny do biegania, i co rano, co drugi dzien, w ramach spaceru biegalismy po 10 km :).

Gość gość
Mam jeden wozek,na kolejny mnie nie stac

Gość gość
Nie mam dziecka, ale naprostsza rzecz - skakanka. Kosztuje kilka zl, wymaga miejsca 1x2m max, świetnie podnosi kondycje, modeluje pupe, do tego dziala na brzuch. Jedyne co to cos do usztywnienia biustu (tak samo jak do biegania).w decathlonie lupilam zwykly i spoko jest. Mam tez hantelki damskie (zestaw 3par) ale wykorzystuje tylko jedna pare. To tez nieduze koszta Plus takie ogolne cwiczenia jak wypady, przysiady, pompki, spiecia, podciaganie sie, (tu akurat mamy drazek zamontowany). Chodakowskich itp nie cwicze bo robie po prostu to na co mam ochote w danym dniu. Co do chudniecia to ciezko mi powiedziec bo ja stala wage trzymam, ale skakanie chyba najsilniej mi dziala na cialo.

Gość gość
U mnie sprawdziło się 8 min ABS. Nie potrzeba wiele miejsca, trwa chwilę a efekty zaskakujące. To ćwiczenia na brzuch ale u mnie waga spadła całościowo - 12 kg w 4 mce bez stosowania żadnych diet. Odstawiłam tylko słodycze. Teraz zaczęłam ćwiczyć z Mel B. Nie wypowiem się na temat skuteczności bo minęło zaledwie kilka dni. Ale treningi z nią dają mi w kosć :-) Zakwasy mam takie że hej...

Gość gość
Ja rano robie 150 brzuszkow, po poludniu po powrocie z pracy 70 pompek (zwyklych meskich) w 3 seriach ( 30, 20 i 20 ), i wieczorem takie cwiczenia na brzuch typu nozyce, podnoszenie nog, cwiczenia na boczki, czasami jeszcze po pracy ide na silownie i biegam na biezni z 3 km w okolo 20 minut.