Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek266

alergicy!

Polecane posty

Gość tomek266

Alergicy pomóżcie, nie wiem już czym się leczyć. Próbowałem juz chyba wszystkich lekarstw, a kicham i mam opuchnięte oczy cały czas. Co robić? Nie mogę już wytrzymać

Gość karolka23
Zrób badania. Dowiesz się na co dokładnie jesteś uczulony i na pewno lekarz Ci dopasuje leki.

Gość aniela45
a skąd jesteś? bo ja leczę swoją alergię we Wrocławiu i moge polecic Ci medicus dcl

Gość mamaalergiczki
Ktoś z was robił jeszcze badania w medicus dcl ? Musze gdzieś wybrać się z córką, kicha cały czas. Jest to dla niej strasznie uciążliwe.

Gość gość
ja robiłam badania w medicusdcl najpierw sobie, później wykonywalismy też testy córce. Polecam!

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Nie warto leczyć dziecka na własną rękę. Zapraszamy na konsultacje z alergologiem, który przeprowadzi badania diagnostyczne. Trafnie postawiona diagnoza i odpowiednio dobrane leczenie pozwolą zminimalizować lub całkowicie wykluczyć wpływ alergenu na organizm dziecka. Więcej informacji i kontakt do naszej wrocławskiej kliniki na stronie http://www.medicusdcl.pl

Gość gość
A na co mogę mieć alergie jesienią? Nie jestem przeziębiona, czuję się świetnie, a kicham bez przerwy i łzawią mi oczy. :( ratunku!

Gość gość
Zrób sobie testy i umów się na wizytę u alergologa. Na pewno zapisze jakieś leki lub nawet skieruje na odczulanie. Niemożliwe, żeby nic a nic nie działało, może brałaś nie te lekki, co trzeba. Na różne rodzaje alergii są różne substancje lecznicze, więc bez konsultacji ze specjalistą się raczej nie obejdzie. Polecam sprawdzić też http://www.czesciromet.pl/

Gość MamaHanki2
Cześć, potrzebuj***ardzo szybko dostać się na wizytę do alergologa ze swoją małą córeczką. Jestem z Wrocławia. Możecie jakoś pomóc?

Gość gość
idź do medicus dcl .

Gość gość
Klinika medicus dcl jest godna polecenia! Leczę tam wszystkie swoje dzieci, lekarze dbają o nich w 100%.