Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetmilydlaoka

Realna Pani Poszukiwana.

Polecane posty

Gość brunetmilydlaoka

Brunet średniej wzrostu z zarostem szuka Pani, niekoniecznie młodej do wspólnych przemyśleń i być może spotkań.

Gość gość
ja wącham pipkę i świeży mocz na cipce zaraz gdy zrobi siusiu bez wytarcia pipki. Mam taki atawizm i odziedziczyłem go po dawnych przodkach - wyczuwam naturalne feromony. Pipka taka musi przyciągać zapachem i feromonami a węch jest dla mnie ważnym zmysłem. Nie będę się kochał z taką, której zapach "tam" mnie nie przyciąga a zwłaszcza jeśli już odrzuca ... Wszystkie ssaki - także widać to u psów - wpychają nos sukom w pipkę zanim jej włożą ... dzięki temu być może unikają spotkania z chorymi samicą. Dlatego ja robię to samo. Można też wąchać dupkę po to aby zorientować się jaki jest poziom higieny naszej wybranki. Jeśli tyłek będzie pachniał kupą to nie będę się kochał z taką panną.

Gość realna kobieta w sieci
Dzień dobry :) Napisz coś odrobinkę więcej o sobie proszę. Wiek i skąd piszesz? :) Czy masz jakiś typ kobiety z którą chciałbyś zawrzeć znajomość być może też taką realną? Będę wdzięczna za odpowiedź :)

Gość gość
Cześć TCC Brązowooko 😘

Ten całus to chyba nie dla mnie :) Nie mam brązowych oczu :) Ale moje też w ładnym kolorze :)

Gość brunetmilydlaoka
20, Wawa i okolice. Nie mam, zarzucę truizmem, każdy jest inny. Trudno mi określić co mi się konkretnie podoba, w moim przypadku wszystko wychodzi przy bliższym poznaniu.

Gość gość
Idź chłopaku do klubu gdzieś i zabaw się a nie na forum w tym wieku i szukać milf? Taka pani spaczy Ci psychikę i później nie będziesz potrafil stworzyć normalnego związku.

Dziękuję za odpowiedź :) Tym sposobem unikniemy niepotrzebnej straty czasu oboje :) Ta znajomość nie miałaby szans i tak, ponieważ wiek 20 lat jest dla mojego wieku dużo, za dużo, za młody ;) Powodzenia życzę :)

Gość brunetmilydlaoka
@gość, dlaczego tak uważasz? Znajomy sobie chwali taki układ. @realna, skoro tak, to miłego dnia. Tak z ciekawości, ile ma Pani wiosen?

Gość gość
Coż ze niestosowne pytanie. Pani ma na pewno 18 ich za sobą.

40+ :) Nie ma opcji, że jestem z kimś kto mógłby być moim synem. Nawet jezeli są kobiety dojrzałe, które kręcą o połowę młodsi partnerzy, to ja zdecydowanie do takich nie należę;) Dla mnie mężczyzna 40+ to chodząca męskość i to wszystko czego potrzebuję :) Doskwiera mi samotność i brak seksu ale nie jestem aż tak zdesperowana;)

Gość gość
ja wącham pipkę i świeży mocz na cipce zaraz gdy zrobi siusiu bez wytarcia pipki. Mam taki atawizm i odziedziczyłem go po dawnych przodkach - wyczuwam naturalne feromony. Pipka taka musi przyciągać zapachem i feromonami a węch jest dla mnie ważnym zmysłem. Nie będę się kochał z taką, której zapach "tam" mnie nie przyciąga a zwłaszcza jeśli już odrzuca ... Wszystkie ssaki - także widać to u psów - wpychają nos sukom w pipkę zanim jej włożą ... dzięki temu być może unikają spotkania z chorymi samicą. Dlatego ja robię to samo. Można też wąchać dupkę po to aby zorientować się jaki jest poziom higieny naszej wybranki. Jeśli tyłek będzie pachniał kupą to nie będę się kochał z taką panną.

Gość gość
To ktoś taki jak ja Realna ;) 40, ładniejszy od konia (mam nadzieję), zęby na miejscu, cud!! ;P

I taki cud jest sam? Nie uwierzę chyba ;

Gość gość
Ot i odpowiedź, cudów nie ma. A na pewno jeśli człek nie wierzy.

Gość gość
Do realnej w sieci. Myślę że odpowiadam Twym oczekiwaniom. sennocny@o2.pl

Skąd taki wniosek? Tak naprawdę to nawet nie wiesz jakie mam oczekiwania :)

Gość gość
A ja myślę iż szukasz poważnego choć nie zawsze, faceta który rozbudzi twoją wyobraźnię zaciekawi i zaekscytuje kogoś takiego jak ja dodam nieskromnie. ...

Gość sennocny
Mam wszystkie zęby i zawsze czyste, męskie dłonie, jestem dobrze zbudowany, z błyskiem w oku ;) ....