Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet

Polecane posty

Gość gość

Czy dorosły facet po przejściach morze się przestraszyć że znowu zostanie zraniony i zrezygnować z nowej znajomości która zaczeła się rozwijać ? :(

Gość gość
po jakich przejściach ?

Gość gość
Może ale nie musi. Czas leczy rany. Czasem jest za wcześnie na nowy związek.

Gość gość
Moze sie obawiac,ale widocznie jest za wczesnie na nowy zwiazek,jak bedzie gotowy,to sie odwazy.

Gość gość
To skoro miał jakieś obawy to po co zaczynał flirtować hmmmm

Gość gość
17:25 tak mogła napisać tylko kobieta. Po to zaczynał bo chciał przelecieć a nie jakiś związek tworzyć.

Gość gość
z tego co go poznałam to on raczej nie z tych co podrywają na jeden numerek a potem znikają

Gość gość
kazdy chce przeleciec nawet wikary

Gość gość
dla wyjasnienia nie przeleciał

Gość gość
ale przeleci niedługo

Gość gość
do bzykania najdź sobie sexy faceta, takiego co cię zadowoli w łóżku a nie takiego nie wiadomo co.

Gość gość
Moj tez byl po przejsciach,bal siie skrzywdzenia,poczatkowo nie chcial sie angazowac,ale flirt kontynuował.Pociagalam go i on mnie tez,gadalo sie o wszystkim.Jakos sie ukladało bardzo wolno,ale milo.Przyznal,ze myslał o nowym zwiazku.Nie bylo przeszkod.Czasu duzo,swobodnie.Sexu chcielismy oboje.Ale nie doszlo do zblizenia.Ktoregos dnia powiedzial,ze to koniec,no i tyle...,,,,,,,,

Gość gość
dziś - Smutne to, co opisałaś. Dlaczego zakończył Wasza znajomość? Znudziło mu się? Faceci są nieprzewidywalni.

Gość gość
Czy dorosły facet po przejściach moRZe się przestraszyć że znowu zostanie zraniony i zrezygnować z nowej znajomości która zaczeła się rozwijać x Tak, facet może zrezygnować ze znajomości z kobietą która nie ma wykształcenia.

Gość gość
dziś - a czy może być ODWROTNIE?- tj. kobieta może zrezygnować ze znajomości z facetem, który nie ma wykształcenia?

Gość gość
jak najbardziej moze i od tego powinna

Gość gość
dziś - ale co to znaczy "od tego powinna"- nie bardzo zrozumiałam?

Gość gość
dziś{19.28}-boli ,bardzo boli,koorewsko ,bo tak naprawde ,nie dał konkretnego powodu do rozstania....nie dał szansy mi nic powiedzieć ani zapytać,niby chce być sam,i takie bzdety różne....tylko się zastanawiam,nie był gotowy, czy nie chciał?

Gość gość
po prostu - poznał cię, zobaczył jaka jesteś naprawdę i mu się odechciało miał się zmuszać do dziewczyny która mu nie odpowiada?

Gość gość
To mogl to powiedziec prosto w oczy.....w rozmowie,a nie piszac jak spalam....

Gość gość
a tobie trzeba w oczy napluć żebyś się odczepiła??? masz trochę godności? facet pokazuje że cię nie chce a ty co? - nie przyjmujesz tego do wiadomości? zdesperowana szmata jesteś? jak nie powie w oczy to się nie liczy?

Gość gość
dziś -Faceci są OKRUTNI i właśnie jak przyjdzie taka "kryzysowa sytuacja" ( np. znajdzie sobie inną lub chce zakończyć związek ) TO NIGDY NIE MÓWIŚ "PROSTO W OCZY"! Są tchórzami po prostu. Sama tego doświadczyłam wiele razy. Pozdrawiam tę Panią 18.57 oraz 22.09 ( ta sama osoba ). Trzymaj się dziewczyno i nie zadawaj z "gnojkami"! Taka prawda ( o facetach ).

Gość gość
Drogie panie jak mężczyzna mówi ,ze nie chce zwiazku, ze nie chce się angażować to mówi ,ze NIE a nie MOŻE. Jak ktoś czegoś nie chce to go niczym nie przekupicie aby tego zachciał. Flirtuje bo che zwiazku bez zaangażowania czyli seks friend, przygody i tylko tyle.

Gość gość
Sa konkretni mężczyźni i oni wiedza czego chcą ale są tez tacy co chcą mieć ciastko i zjeść ciastko. Chca być kochani ale oni miłości dać nie mogą( czytaj NIE CHCĄ), chcą seksu ale bez zaangażowania, chcą wolności ale nie chcą być sami i dlatego graja biednego skrzywdzonego misia z niedomówieniem A MOŻE TO TY JESTEŚ TA JEDYNA i kobiety wpadają jak śliwki w kompot wybawiać i ratować biednego misia.

Gość gość
Byłam w zwiazku w mężczyzną, który nie chcial ślubu ani dzieci i bardzo podkreślam swoja niezależność. Ja akurat ślubu nie chce , dzieci tez nie chce wiec stwierdziłam ok pasuje , powiedziałam tylko ,ze ja chce wspólnie zamieszkać ( mam gdzie mieszkać jakby co) czekałam 5 lat po czym oddaliłam się od niego i zerwałam. I wiecie co , raptem on był gotowy na zamieszkanie razem gdy przez 5 lat było pełno wymówek , spraw do załatwienia , ściemniania ,ze musimy się ustawić a biedni nie jesteśmy. Nie złamałam się bo co to za wymuszone mieszkanie ze strachu. Mial tyle czasu , wiele okazji i nie wykorzystał bo nie chcial. Koniec

Gość gość
Dziękuje za wsparcie -dziś,a co do plucia mi w twarz,dziś{2.20],to naprawde ,zbyteczne .Nie jestem gówniarą,mam swoje lata,jestem z tego pokolenia ,gdzie obowiązywały pewne zasady i kultura,a faceta poznać po tym jak kończy ,a nie jak zaczyna.Tego właśnie mi zabrakło,godnego zakończenia ,nie tchorzostwa.Zarzuca mi ktoś,że to ja się narzucam,zdesperowana jestem......nie jego decyzją ,ale sposobem w jaki to zrobił.

Gość gość
taaaaaaa akurat! intencje faceta są widoczne od pierwszej randki - jeżeli ich nie widzisz (nie chcesz widzieć) to powinnaś mieć pretensje tylko do siebie - jesteś zdesperowana na związek i żebyś nie wiem jak się wykręcała i pieprzyła o kulturze nic tego nie zmieni JA RÓWNIEŻ PISZĘ CI PROSTO W OCZY A TY DALEJ TEGO NIE PRZYJMUJESZ - Z NIM BYŁO TAK SAMO, PRAWDA?

Gość gość
ponoc on teraz dławi się męskimi zwisami na Ibizie...

Gość gość
dziś co Ty mi tak niby prosto piszesz?No co,ze ja miałam parcie na związek?Nie ,tylko na poznanie sie stopniowe,on też tego chciał.Każde z nas ma stare związki nie zamknięte jeszcze,ja też.On zdecydował nagle z dnia na dzień,że koniec i już .Przyjęlam to,nie odezwałam sie więcej.Tylko dla mnie nie był to zwykły cham i prostak ,który traktuje drugiego człowieka jak przedmiot czy zabawke.To mnie boli.