Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma chyba kogoś równie nie udanego jak ja

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam 24 lata jestem chłopakiem i czuje się przegrywem, nigdy nie miałem dziewczyny w sumie nawet koleżanki. Z wyglądu jestem jakieś 4/10 czyli brzydki, ale nie wychudzony i niski, mam 182cm przy 90kg wagi ale niestety to nie są mięśnie tylko niestety tłuszcz, mało ruchu robi swoje. Studiowałem kiedyś ale zrezygnowałem po pierwszym roku bo mi się nie chciało i nic nie ogarniałem. Obecnie pracuje w gowno robocie którą mam tylko dlatego że załatwił mi ją ojciec. Mam wprawdzie prawko, ale jezdzę 15 letnim samochodem w sumie nie potrzebuje lepszego bo i tak nie mam gdzie jeździć. Moich znajomych to można policzyć na palcach jednej ręki, czasem zdarza mi się gdzieś wyjść na piwo czy nawet do kluby ale brakuje mi tego że nie jestem z nikim blisko w sensie że nie mam dziewczyny :D Wolne chwilę spędzam siedząc na necie albo grając w tibie (wiem że trochę wstyd ale w sumie mam fun). Chcę gdzieś wychodzić ale nie mam z kim a samemu się nie chcę gdzieś iść. W realu boje się zagadać do dziewczyn, bardziej próbowałem w necie kogoś poznać, zawsze celowałem w takie przeciętne bo wiem że i tak nie mam szans na ładną, ale zawsze kończyło się na kilku dniach rozmowy i kontakt się urywał. Wiec chyba nie potrafię przyciągnąć do siebie dziewczyny. I nie wiem czy kiedyś z kimś się zwiąże, brakuje mi tego poczucia że ktoś mnie kocha i mam się do kogoś przytulić, nie chodzi mi o seks, tylko o miłość. Więc nie mam żadnych perspektyw na przyszłość, zero szans na partnerkę, znajomi też się niedługo wykruszą bo niedługo zaczną zakładać własne rodziny czy innego tego typu sprawy dorosłego życia i nikt nie będzie miał czasu dla starego znajomego przegrywa :D

Gość gość
i właśnie dla takich jak ty powinna wybuchnąć wojna,powinieneś iść na nią jako mięso armatnie

Gość gość
Oceniasz się sam na 4-10 ?

Gość gość
17:05 :D:D

Gość gość
Up coś sądzicie o mnie? Mam na coś szanse?

Gość gość
a, co ma moon powiedzieć ? gruby i łysy nieudacznik w szkole zawsze wszyscy go bili i poniżali Skończona tylko Hilwa całe zycie był popychadłem jedyną minete jaka chlapnął to było gdy stara go wysrywała za krótka noga brak uzębienia strit rozbieżny wrodzone tchórzostwo orientacja homo stulejka mam pisac dalej ? :D

Gość gość
up

Gość gość
To weź się za siebie widzisz ,że kobiety nie mają za grosz współczucia dla takich ludzi. Musisz być twardy.