Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Objawy porodu

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór, chciałabym zapytać Was drogie kobietki o pewne nieoczywiste objawy porodu. Nie chodzi mi tu o skurcze, czy odejście wód, ale o jakieś 'przeczucie', intuicję, że to się stanie już niedługo.. Miałyście coś takiego?

Gość gość
Nie. Od rana tylko zaczęłam często chodzić do wc i podejrzewałam, ze to będzie tego dnia i się nie pomyliłam, bo po 22.00 urodził się syn.

Gość gość
Dzien przed porodem moje opuchniete kostki wrocily do normalnych rozmiarow. Nad ranem obudzil mnie mocny skurcz i wyraźnie uslyszalam jak pękł pęcherz. Wody zaczely się saczyc a skurcze od razu byly regularne.

Gość gość
Biegunka lub silne zaparcie,wilczy głód,ból brzucha jak na miesiączkę u nie których kobiet podobne objawy jak zatrucie-wymioty,Nadmierne pobudzenie

Gość gość
A mi w dzień przed terminem porodu rozrywało kości miednicy. To nie były skurcze..po prostu czułam jak mi sie kości rozchodzą tak jakby z jednej strony ktoś ciągnął i z drugiej.. O 21 pojechałam do szpitala. O 22.30 odeszły wody i zaczęły sie skurcze i o 4.35 mój syn był już na świecie.