Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koniec euro

Polecane posty

Gość gość

Koniec naszych w euro :(

Gość gość
No i co? Precz wstrętni malkontenci. W dupę nie dostaliśmy. Apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale pazernym nie można być, to i tak wielki sukces. Zaprezentowaliśmy się świetnie, a karne to loteria. Brawo Polacy!

Gość gość
Trzeba sie cieszyc z tego co jest. I tak daleko zaszlismy, Polacy pieknie grali, jestem z nich dumna, brawo !! :)

Gość gość
Szkoda mi Błaszczykowskiego biedak jak on musiał sie czuc przez cale euro swietnie grał a akurat jego karnego obronił ale nic brawo polacy grali naprawde dobrze

Gość gość
dali z siebie wszystko! brawo! szkody tylko kuby :-(

Gość gość
Ha ha ha "precz malkontenci" :D A kto ci tu narzeka? Przeciez pisalam wczoraj, ze odpadna, to zeszcie ich jak lwice bronily, ze wygraja, ze sa lepsi, ze Port nie ma szans :D A dzisiaj nic soe nie stalo? :D I wlasnie o tym pisalam. Oj baby baby

Gość gość
Napompowany balon pękł...

Gość gość
Niewiele zabrakło do awansu. Ale karne to kwestia szczęscia i lepiej, że nie wyszło nam teraz niż ze Szwajcarią. Wiadomo, że przed Euro każdy brałby taki wynik w ciemno, ale Portugalia była do pokonania i szkoda, że sie nie udało. Ale gratulacje dla naszych i mam nadzieję, ze to początek dobrej drużyny

Gość gość
Karne to loteria.... Mhm, mecz wczesniej trwal 120 minut.

Gość gość
Owszem, trwał 120 minut i zremisowaliśmy go. Uważam, że remis z Portugalia to nie jest zły wynik. Zabrakło formy u napastników, bo po 1 golu to bardzo mało.

Gość gość
A ja uwazam ze to mega slaby wynik. Czy wy wodzoeliscie portugalie? ronaldo? oni nie istnieli. Miazdzylismych ich defensywe, miazdzylismy ich timing. Powinny byc trzy bramy, portugalia byla zerem na boisku. Ale doczlapali sie do karnych i bam. Tzn zeby nie bylo - od poczatku mowilam, ze nasi nie wygraja tego meczu. Ale zeby przerznac go z tak slaba portugalia to kiepscizna. Ale nie wszystko na raz, mamy fajna druzyne, dobry nadano im kierunek, teraz praca praca i jszzcze raz praca.

Gość gość
BRAWO CHLOPCY I DZIEKI ZA EMOCJE ! :-)

Gość gość
Dla mnie ten mecz był wygrany lepiej graliśmy od początku a bohaterami całego euro są dla mnie grosicki bo pokazał swój talent starał się jak mógł i było widać pazdan grał Jagiellonii teraz legii a wybił ie najbardziej na euro i było widać jak chłopak grał całym sobą a najlepszym bohaterem Kuba ! I nie ma tutaj dyskusji wygrał am dwa mecze gdzie nasza gwiazda lewy nie strzelił ani gola chyba że w karnych aż do wczoraj więc nie ma co robić z niego Wielkiej gwia,dy. Kuba wygrał nam z chłopakami euro to nie sztuka wygrać. Karnych gdzie od początku nasi lepiej grali. Ją jestem dumna za polska i niby łza popłynęła że się żegnamy. Euro ale powiem tak zaszlismy daleko a na mistrzostwa świata będziemy jeszcze lepsi jak będziemy grali drużyna więc polska jest dla mnie wygranymi i pisze to ja kobieta !

Gość gość
Lewandowski byl pilnowany,najwiecej ze wszystkich zawodnikow calego Euro faulowany,opanowany,gral dla druzyny a nie gwiazdorzyl jak np Ronaldo i tu jest jego jakosc-kapitan. Gole to on strzela w Borussi ,tu mial tez 'opikenczą'role dla druzyny i wywiązał się super.

Gość gość
* opiekuńczą miało być.

Gość gość
Gole to on strzela w Borussi xxx Nie wiem czy wiesz, ale on od dawna juz nie gra w Borussi. :D

Gość gość
Oj,przejęzyczenie-oczywiscie w Bayernie. A Piszczek w Borusii. A Blaszczykowski tez,ale wypożyczony do Wloch i przesiedzial na lawce.Teraz niemieccy kibice pisali prosbe do wladz klubu,by go przywróciłi do Dortmundu.