Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech mi tylko ktoś powie złe słowo na Kubę Błaszczykowskiego

Polecane posty

Gość gość
W sumie to może nawet dobrze wyszło że odpadliśmy z turnieju, szkoda tylko że z Portugalią bo chciałem aby Lewy utarł nosa Krystynce :) niestety ale taktyka przyjęta na turniej była przeciwieństwem tego co pokazywaliśmy w eliminacjach, więc ta porażka może da do zrozumienia trenerowi że wygrywając 1 bramką nie można się cofać do obrony. Trzeba wyciągnąć wnioski z tego turnieju i pokazać klasę w MŚ które zaczynają się już niebawem.

Gość gość
Kuba jest super! Szkoda, ze na niego trafilo to losowanie jakim sa karne.

Gość gość
fizycznie nasi padli a przyczyn pewnie wiele, klimat srodziemnomorski, pozna pora meczu, fatalna murawa i przeciwnicy, czarni (rasa) wytrzymalsi niż biali no i portugalia, mimo wszystko utrzymać remis do konia w takich warunkach, chyle czola... i niegloryfikowalbym blaszczykowskiego milika lewadowskiego itd. bog jest jeden Ronaldo :) a na poważnie, gdyby nie Pazdan nie byłoby się z czego cieszyc :P jego determinacja w obronie rewalacyjna ale i tak suckes po równo należy się wszystkim!

Gość gość
- Ciężko mi coś powiedzieć. Trzeba czasu, by to zrozumieć i wyczyścić głowę. Ale cóż, muszę to wszystko wziąć na klatę. Zdaję sobie sprawę, że takie jest życie - powiedział Kuba w TVP. - Biorę to na klatę. Mogę tylko powiedzieć, że naprawdę przykro mi z tego powodu i zdaje sobie sprawę, jak duża szansa była przed nami - dodał. - Bramkarz poszedł w ciemno i wyczuł. Nie widziałem powtórek, ale nie wydaje mi się, że strzeliłem źle - ocenił, choć przyznał, że zawsze strzela w ten róg. - Będę dalej walczył. W moim życiu zbyt wiele razy leżałem na ziemi, żeby nie wiedzieć, że najważniejszą rzeczą jest to, żeby dalej walczyć - podkreślił.

Gość gość
22 idiotów biegających za kawałkiem gumy i 22 miliony idiotów patrzących na to jakby dzialo sie cos strasznie ważnego {czesc]

Gość gość
08.28 może pisałam głupoty, o tak rannej godzinie, wyrwana z bólem, nie miałam najlepszej formy. Nie chcę być złą wróżką, trzymałam i trzymam kciuki za naszych:) Najlepszym też się zdarza nie strzelenie karnego, np. Messi nie strzelił w Copa America.. Jestem dumna z naszych piłkarzy, czekałam na tę dumę cale lata... zabrakło trochę szczęścia...Tak, w czasie gry byliśmy lepsi. Aby nie zadręczac się gdybaniem, trzeba przyjąć zaistniałe fakty, i szlifowac formę na MŚ.

Gość gość
Polska! Biało- czerwoni!!!

Gość gość
dali super koncert - w szczególności KUBUŚ