Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci robią ze mnie latwa ...

Polecane posty

Gość gość

Od czasow szkoly tak jest. O ile kiedyś myślałam że może to moja wina, tak teraz widze, że przecież nic nie robiłam w ich kierunku, bylam grzeczna i skromna,nie ubieralam się prowokujaco i nie odpowiadalam na flirty. Mimo to, miałam wrażenie że nigdy nie bylam lubiana, że szukali zaczepki, owszem było kilku którzy chcieli zwiazku ale większość próbowała się przystawiac w wiadomym celu, choć kto wie,może się nabijali? Nie mam pojęcia ... zachodze w glowe o co chodzi bo zachowywali się tak wtedy kiedy bylam dziewica i wciąż jest tak samo. Opinie raczej mam dobra wsrod znajomych...Zmienilam 2 razy prace z bolem serca wlasnie z tego powodu. Faceci potrafią powiedzieć takie wulgarne i niemile komentarze ze zastanawiam się - dlaczego? Jak reagować? Niestety jestem zbyt łagodna by jakos zareagować.. ale nie mogę sobie pozwolić tak do końca życia. Rodzice mnie wytresowali na taką sierote i teraz nawet nie potrafię się odgryzc:/

Gość gość
W jakim jestes wieku?

Gość gość
24,5

Gość gość
Napisz cos o swojej historii zwiazkowej.

Gość gość
Tzn?

Gość gość
Ilu mialas chlopakow, jak dlugo, kiedy seks, czy potem sie z ciebie smiali lub cie obrazali za pojscie do lozka, itd.

Gość gość
Nie miałam sytuacji, w której mogłabym się pokazać z rozwiazlej strony. W młodym wieku bylam religijna(teraz to jakos ucieklo), nie w głowie były mi związki tzn seks. Pierwszego chłopaka mialam pod koniec podstawówki, ale zarówno ten związek jak i 3 następne byly przeze mnie traktowane jak zwykła przyjaźń. Całusy w policzek i przytulanie to tyle z fizycznosci. Chłopcy, z którymi "chodziłam " byli z porzadnych rodzin, to nie byli tzw *****cze , a wrazliwi idealisci . Potem w wieku 18 lat strasznie się zakochałam, w krótkim czasie dojrzalam do seksu, niestety ten związek to był niewypal, facet okazał się oszustem,podrywaczem,mizoginem chociaż udawał romantycznego artystę, a ja dałam sie na to złapać. Nie zostawił mnie po seksie, ale też nie tylko na tym mu zależało. Nie smial się ze mnie. Dlugo cierpialam. Od tamtej pory nic .

Gość gość
Najkrótszy związek trwał 3 miesiące, najdłuższy 8 miesięcy.. A ten ostatni trwał ponad rok. Do tej pory mi głupio, myślałam, że jestem mądra, a zaufałam mu. On to wykorzystal, byl strasznie inteligentny, i starszy ode mnie. Ludzi miał rozpracowanych w małym paluszku, w końcu oszustwa to jego specjalność.

Gość gość
Jako dziewczyna powiem Ci tak - wszystko jest do zaakceptowania, jezeli reguly gry sa przejrzyste. Wtedy nikt nikogo nie wykorzystuje i nie ma mowy o oszustwie. Natomiast jezeli ktos udaje wrazliwego, romantycznego idealiste, a jest *****czem, to do widzenia. Romantyk kochajacy te jedna nie mialby potrzeby bzykac innych, bo bylby spelniony w swoim pieknym zwiazku. A gdyby nie byl, to by odszedl szukac szczescia gdzie indziej.

Gość gość
Dziękuję. Masz całkowita rację. Ja tego aktora pogonilam. Coz..nie sprecyzowalam .. mialam na myśli że ogólnie faceci mnie dziwnie traktują.. gdzie się pojawie i jest męskie towarzystwo, zarazem wzbudzam u wszystkich zainteresowanie. Nie wiem dlaczego. Może powsciagliwoscia? Ale też kiedy bylam bardziej wyluzowana i zartowalam sobie z chłopakami to jednak wciąż było tak samo... sama nie wiem. Nie traktują mnie z szacunkiem a tak,jakby chcieli przelecieć. Wulgarne komentarze przy wszystkich itp

Gość gość
Zmień towarzystwo, przestan się zadawac z patologią. Normalni mezczyźni nie komentują wyglądu, zwykłego zachowania kobiety, wulgarnie, PRZY NIEJ. To, że z nimi przebywasz, MIMO tekstów, świadczy właśnie o Tobie. Że się nie szanujesz i pewnie jesteś łatwa.

Gość gość
Jak jestes latwa to jak maja mowic? Taka mloda i kilka zwiazkow

Gość gość
Każdy z Twoich byłych ma kolegów, a koledzy mają kolegów. .. uwierz mi, że świat jest za mały na bzykanie kogokolwiek i takie 'niby' błędy młodości wracaja z podwójną siła :/ sama się o tym przekonałam. Chłopaki rozmawiają o d****h.. zostalas zakwalifikowana do szuflady 'do przeru***nią i zostawienia' Taka prawda moje dziecko... mam 35 lat wiele związków za soba i bardzo żałuję swojego sposobu bycia gdy miałam 20 naście lat :((

Gość gość
9:03 ma rację a po drugie wydaje mi się, że są dwie opcje: 1. albo przebywasz w srodowisku patologicznym 2. albo nie masz nic poza seksem do zaoferowania od siebie. Miałaś juz tyle związków krótkich i przygód, że jako normalny chłopak nie chciałbym takiej dziewczyny, sam jestem czysty i szukam dziewczyny również takiej która sie szanuje. Nie chodzi o sam seks ale po co komu dziewcze które co kilka miesiecy ma nowego

Gość gość
Do prawika wyzej -idz sobie strzep ,a nie wypowiadasz sie w sprawach o ktorych pojecia nie masz.. Autorko -albo zadajesz sie z debilami albo zachowujesz sie jak naiwna idiotka ..

Gość gość
PO pierwsze jezeli szukasz mezczyzn na portalach randkowych, to tam nie ma wartosciowych mezczyzn, lub szukasz na sile i wykorzystuja twoja naiwnosc i slabosc. Porzadnego i wartosciowego mozna poznac w pracy i szukaj w srodowisku inteligentnym. Szanuj sie ,bo jezeli ty nie bedziesz sie szanowac jako kobieta ,to nikt cie nie uszanuje, pisze to jako kobieta.

Gość gość
10;25 nie co kilka miesiecy ma nowego ,bo mozna byc z kims rok ,dwa ,trzy i tez sie wszystko moze zesrac z roznych powodow, potem mozna miec drugiego faceta i byc z nim 10l i tez moze sie rozpiepszyc wszystko, zycie jest przewrotne i nikt nie ma napisane na czole bede z toba do konca zycia a malo to zwiazkow gdzie po 20l malzenstwa tez sie rozp******i.Pewnie ****asz puszczalskie a dziewicy szukasz?bedziecie ladnie przygadywac dziewczynie, byle zeby sie nadstawila, szukacie glupiutkich lalun ,do wylania spermy bo gdzies trzeba sie spuscic, tylko d***** oddaja sie bez milosci i to za kase!

Gość gość
napisz jakie to były prymitywne teksty