Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sztuczne rzęsy kto je nosi?

Polecane posty

Gość gość

sztuczne, czyli te naklejane jak i te robione u kosmetyczki. u kogo je widujecie? żadna z moich koleżanek ich nie ma. widziałam natomiast u pań z centrów handlowych, u fryzjerki. no i u żon piłkarzy.

Gość gość
dlaczego him vel gggb jesteś taka kretynką możesz mi powiedzieć ?

Gość gość
Ja też przedłużam swoje, bo mam mega brzydkie, przerzedzone i słabe :) ostatnio dzięki nim w ogóle sie nie maluje bo cera tez ładniejsza jak na lato. Ja jestem z Warszawy robie w Magic visage na Mokotowskiej w centrum :)

Gość gość
ja

Gość plutonka
ja uważam, że sztuczne rzęsy to idealne rozwiązanie, dzięki nim na codzienny makijaż potrzebuję tylko pudru i odrobinę rozświetlacza, oczy praktycznie w ogóle już nie maluję, no chyba że na specjalne okazje. Rzęsy przedłużam w magic visage na mokotowie, dziewczyna super zakłada, rzęsy długo się utrzymują na oku, wystarczy ze raz na 3-4 tygodnie pójdę na poprawkę.

Gość gość
Maksymalna tandeta. A reklama ordynarna.

Gość gość
widziałam ostatnio u fryzjerki, ładnie wyglądała

Gość gość
Ja kupilam sobie wczoraj sztuczne z maca przymierzalam.do oka swoetne sa beda mialy u mnie swoj debiut w sobote na weselu:)

Gość dresiarkaa
takie rzęsy doklejane samemu nie są za bardzo praktyczne, miałam jakis czas temu na weselu, te na pasku, czułam sie mega niekomfortowow, poza tym klej sie odkleił i rzęsy bardzo brzydko sterczały na moim oku. efekt był taki, że po kościele odrazu je zdjęłam. teraz już zakładam u kosmetyczki metodą 1:1 rzęsy długo się trzymają i nie musze się martwić że wyglądają źle, robiłam w magic visage na mokotowie i uważam, że efekt jest niesamowity.

Gość luizka78
też kiedyś doklejałam sama. Porażka. Wstyd jak cholere jak na weselu albo rodzinnej imprezie masz takie i Ci spadają. Teraz na stałe przedłużam na wakacje świetna sprawa. Oszczędność czasu wstaje uczesze sie i wychodze bo ja sie nie maluje. Czy oni na mokotowskiej robią róznymi technikami ?

Gość gość
nie polecam robić na mokotowskiej! jedno oko totalnie mi schrzanili!

Gość dresiarkaa
cześć na mokotowskiej w magic visage robią różnymi metodami rzęsy, ja mam 1:1, ale zastanawiam się nad hollywood lashes bo niedługo mam wesele więc może zaszaleję. dziewczyna robi dobrą metodą do długo sie trzymają a to duży plus przy rzęsach.

Gość cukurka
ja ostatnio z polecenia przyjaciółki trafiłam do magic visage na mokotowską 52 i jestem zachwycona tym, że rzęsy są tak dobrze zrobione, wystarczy że raz w miesiacu pójdę na poprawkę i przez cały miesiac rzesy trzymaja się na oczach rewelacyjnie, polecam to miejsce bo naprawdę warto tam pójść.

Gość gośćCzarująca
Ja noszę. Nie wygląda paskudnie tylko pięknie. Trzeba wiedzieć gdzie iść na rzęsy, ja chodzę do Magic Visage, tam pani robi takie fajne dobrane do twarzy, delikatne.

Gość bimpka
to prawda, jak kosmetyczka umie zrobić ładne, delikatne rzęsy to aż miło, bo i oko ładnie wygląda i człwoeik się elpiej czuje. A dasz namiary na ten salon Magic Visage?