Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniona miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Cześć powinnam dostać miesiączkę 2 tyg temu, ale nadal jej nie mam. W dniu, w którym powinnam dostać, dostałam tylko małego plamienia (tylko jednej dzień). Piersi mnie bolą, są bardzo wrażliwe. Nie mogę byc w ciąży, bo jeszcze nie współżyłam. Nie wiem z czego to wynika. Nie stresowałam się jakos bardzo, tylko w marcu przestałam brać sile leki na trądzik, ale przecież jest juz czerwiec. Trochę się denerwuję i nie wiem co mam robić. Z czego to wynika?

Gość gość
Jeśli nie wspolzylas to nie martw sie. Ja ostatnio tez tak miałam brak miesiączki tylko malutkie plamienie. Myślałam ze jestem w ciazy a tu miesiączka przyszła. Możesz mieć problemy hormonalne stad brak okresu a za to plamienia. Wybierz sie do ginekologa. Ja zwlekałam dwa lata i ciazy ciagle brak. Lepiej wiedzieć na czym sie stoi

Gość gość
Zgadzam się z przedmówcą, że powinnaś się wybrać do ginekologa bo nie jest to normalne i faktycznie możesz mieć jakieś problemy hormonalne. Mogę polecić Ci mojego ginekologa z www.godulahope.pl w Rudzie Śląskiej, ma świetne podejście do pacjentek

Gość
Masz pewnie rozchwiane hormony.:) Też miałam kiedyś na początku baardzo rozregulowaną miesiączkę, później było ok, a w ostatnich miesiącach znowu jakoś mi sie przestawia-powinnam mieć już ze 4 dni temu, a nie mam.:) tylko u mnie to sie spóźnia czasem moze 3 max 6 dni, byłam u ginekologa i wszystko jest ok, jestem jeszcze młoda i ogólnie bardzo późno miałam pierwszy okres-nie wiem ile ty masz lat, ale 2 tygodnie to sporo, powinnaś iść do lekarza.:)

Gość gość
Na wszelki wypadek możesz pójść do ginekologa i przebadać swoje hormony, np do www.piotrromanczuk.pl w Stargardzie gdzie ja chodzę