Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmartwionaOla

Wydaje mi się że jestem lesbijką

Polecane posty

Gość ZmartwionaOla

Czytałam ostatnio artykuł o lesbijkach i cały czas o tym myślę! Czy jestem lesbijką?! Nie chcę nią być! Nie chcę! Robię wszystko by przestać o tym myśleć co robić?!

Gość gość
Nie jesteś lesbijką. Miałam kiedyś podobnie. Dużo rozmawiało się w moim otoczeniu na ich temat i też tak myślałam. Nie chciałam nią być. Nienawidziłam siebie za te myśli... Ale jakoś sobie uporałam. Poznałam chłopaka, zakochałam się, jesteśmy razem. Tylko że tobie może zdarzyć się nikogo z płci przeciwnej nie poznać. Oglądnij parę filmów o miłości damsko-męskiej, bajki animowane itp.

Gość prawictwo pospolite 152
też wolę kobiety

Gość ZmartwionaOla
Sama twoja odpowiedź odgoniła ode mnie tą myśl. Zaczęłam trochę myśleć o chłopakach... Ale jak myśl znowu wróci?

Gość ZmartwionaOla
A ja nie wolę kobiet! Nie chcę! Chcę być hetero a nie chcę najbardziej na świecie być lesbą! (Moja wcześniejsza podpowiedź została skierowana do osoby z pseudonimem gość a nie osoby z pseudonimem prawictwo pospolite 152)

Gość gość
To czy jest się homo czy nie to nie kwestia wyboru. Jeśli kręcą Cię tylko kobiety to jesteś homo, jeśli mężczyźni to hetero, a jak jedni i drudzy to bi. Proste

Gość ZmartwionaOla
A myśl znów wróciła....