Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od namyslowa to psychol? czy mi sie wydaje

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
wydaje ci sie ale filmik ten wlasnie godzine temu widzialem

Gość gość
Obejrzałem fajne miasto :)

Gość gość
Up

Gość gość
To psychol :D filmik mu sie udał

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Ale trzeba się was uprosić byście weszli wejdźcie powyżej i zobaczcie

Gość gość
Słychać głos podała więc to on. Tak pedzie gadają.

Gość gość
Pozory mylą a nawet gdybym był to co? Jednak pozory mylą podoba ci się miasto Namysłów (województwo opolskie?)

Gość gość
debil sam o sobie tematy zakłada :o naprawdę sądzisz, że nie widać zyebie że to ty zakładasz te żałosne tematy żeby spamować postami i linkami do tej zasranej dziury i zadoopia co za szmaciarz :o

Gość gość
Up

Gość gość
13:48 Nie podoba mieszkam w Warszawie i tu o wiele więcej atrakcji. Zaduupia mnie nie interesują.

Gość gość
Przecież Namysłów to nie zad***e przecież widzieliście filmik Namysłów to nie zad***e bo jak na 16 tysięczne miasto ma mnóstwo supermarketów i dwie galerie handlowe ps namysłów jest 60 km od Wrocławia i 40 od Opola ps warszawa do Namysłowa to goowniara pierwsze wzmianki o Namysłowie pochodzą z 1040 roku a Namysłów zyskał prawa miejskie w 1249 roku gdy warszawy w planach jeszcze nie było a jeśli była to była wiochą bo w tysiąc trzysta którymś dopiero prawa miejskie zyskała w tym czasie namysłów już od około stu lat miał prawa miejskie i ps namysłów ma mnóstwo atrakcji w tym zabytków

Gość gość
dziurą to jest warszawa co zazdrościsz namysłowa przecież na filmiku widać że namysłów jest ładny i nie jest zad***em jak mam wam to udowodnić dziurą jest warszawa mimo że większa od wszystkich polskich miast po pierwsze korki po drugie mnóstwo bezdomnych po trzecie zaniedbane dzielnice typu praga pn i pd wszędzie daleko żeby dojechać z np ursynowa do centrum to trzeba godzinę jechać bo korki z ursynowa do śródmieścia jest 15 km tyle co z mojej miejscowości do namysłowa tylko ja jade może 10-15 minut a wy stoicie w korkach a my czy do supermarketów jak np lidl intermarche bricomarche tesco biedronki (dwie ) inne markety basen sauna spa kręgielnia stadion kluby sportowe itd czy szpital przychodnie lekarskie kluby muzyczne itd mamy wszędzie blisko możemy spacerkiem pójść ps w tym roku powstanie wielka hala sportowa w namysłowie

Gość gość
namysłów to fajne miłe i kameralne miasto w dodatku tranzytowe i jedno z najbogatszych miast w polsce mamy między innymi zakład velux diehl controls nestle zakłady stolarskie itd w przyszłym roku mają dwa wielkie zakłady pracy powstać oraz obwodnica namysłów ma tylko 16 tysięcy mieszkańców i dwie galerie handlowe nie potrzebujemy 50 czy więcej niż w warszawie bo namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców a warszawa 1,7 miliona mamy wszystko proporcjonalnie do wielkości miasta

Gość gość
W Namysłowie mamy klub zapaśniczy mamy siłownie 5 hoteli czyli zorza polonia hotel pod lasem dworek różany i jeszcze jeden inny zapomniałem nazwy

Gość gość
PS w Namysłowie nie jest nudno bo co roku przyjeżdża cyrk wesołe miasteczko są też browarki dni Namysłowa i festiwal rockowy czochraj bobra fest oraz w zeszłym roku był pierwszy raz w Namysłowie jarmark bożonarodzeniowy i teraz zawsze będzie mamy w domu kultury różne przedstawienia koncerty kabarety znane z telewizji

Gość gość
Up

Gość gość
Straszne zaduupie a Warszawa jest piękna. Dziękuję Bogu codziennie że urodziłem się w Wawie a nie jakimś zapiizdowie namysłowie.

Gość gość
Akurat jestem z pragi Północ i to ze jest zaniedbana to stereotypy sa tu ludzie patologiczni owszem ale nawet stare kamienice maja swoj klimat, chociaż teraz wiekszosc idzie do renonowacji lub jest już po, i wygląda to oryginalnie i niepowtarzalnie a nie jak na innych dzielnicach blok na bloku tak samo..

Gość gość
Oczywiście, że dziura i zadupie, nic mu to nie daje, że niedaleko Wrocławia.

Gość gość
To nie jest dziura ani zap**dowo namysłów jest ładniejszy od warszawy p****awy

Gość gość
Namysłów nie jest zad***em bo do Wrocławia w 45-60 minut można dojechać czemu ci się nie podoba Namysłów? Przecież to fajne i bogate miasto jest tam dużo terenów inwestycyjnych ilość mieszkańców nie świadczy o tym czy coś jest dziurą czy nie ps gdybyś się tam urodziła to by ci się podobało i byś tak samo chwaliła jak ja czemu taka fala hejtu ciągle spływa co?

Gość gość
Namysłów ssie i jest wiochą byłem w takich skierniewicach coś jak Namysłów obok wawy i ludzie tam to zacofane wiesniaki wiocha.

Gość gość
Napisz mi co w Namysłowie jest nie tak że go nienawidzisz uzasadnij żeby ocenić to musisz tam najpierw być ps mamy mnóstwo zabytków czyli zabytkowe kamienice ratusz kościół świętego Piotra i Pawła oraz świętego Franciszka brama krakowska zamek budynek browaru namysłów zabytkowy dom przy bramie krakowskiej wieże ciśnień (starą zabytkową) ZABYTKOWĄ POCZTE I INNE ZABYTKI NAWET NIE PAMIĘTAM ps Namysłów jest starszy od warszawy wpisz sobie w Google KSIĘSTWO NAMYSŁOWSKIE ONO W ŚREDNIOWIECZU ISTNIAŁO ORAZ POKÓJ W NAMYSŁOWIE WPISZ SOBIE TEŻ GMINA POKÓJ ORAZ MICHALICE (NIE MICHAŁOWICE)

Gość gość
15:18 co sądzisz o moim filmiku powyżej? PS w niedziele na tydzień do zakopanego wyjeżdżam też nagram filmiki

Gość gość
PS wejdźcie ty też na temat na kafe Namysłowski psychopata tam zamieściłem inny filmik zajrzyj

Gość gość
Obejrzyj filmik chciałbym go tu zamieścić ale treść została uznana za spam