Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podkarpackie

Polecane posty

Gość gość
więc nie jestem sama ;) chociaż za dużymi miastami nie przepadam, ale małopolska "natura" ma zdecydowanie najwięcej do zaoferowania ;)

Gość gość
Ta Kraków w smogu nie ma co porównywać do powietrza Bieszczad

Gość gość
Kraków to smok (wawelski) nie smog:D

Gość gość
O ile przeżył w takim klimacie:-)

Gość gość
Goralki, górale i gorskie hale! Herbata z prądem, słynna kwaśnica! Przełom Dunajca i inne atrakcje... Najlepsze u nas spędzisz wakacje! :P:D

Gość E_wa
B i e s z c z a d y!!!!! Podkarpacie rządzi!!!! Nie to co zapakowane turystami Tatry lub Pieniny.....też piekne, ale w Biesach czasem na szlaku nie ma zywej duszy i mozna się kochać na łonie natury z widokiem na piękne okoliczności przyrody

Gość gość
Bieszczady owszem piękne ale też turystów od groma. Dwadzieścia lat temu to się zgodzę. Szlaki beskidzkie są chyba najbardziej dzikie i oby tak było jeszcze długo...

Gość E_wa
Dwa tygodnie temu wychodziłam na Tarnice po burzy i nie było żywego ducha na szlaku. A to co wyprawialam z moim chłopakiem pod krzyżem na ławeczce.......mmmmmm

Gość gość
Boga się nie boisz!

Gość gość
Kocham Bieszczady to mój dom kiedyś tam wrócę znowu zamieszkam

Gość E_wa
Ha ha wielbilam piękno przyrody jaką stworzył i piekno natury jaką nas obdarzył w objęciach kochanego człowieka jakiego postawił na mojej drodze. Czy to może być obrazą?

Gość gość
Wpierwej poślubić trzeba!

Gość gość
A po burzy to nie dziwota że turystów brak. Toc nikt mądry w burzę po górach nie łazi !

Gość gość
A ja chodzę bo lubię jak mi sam Pan Bóg zdjęcia z błyskiem robi

Gość gość
To krzyż Ci na drogę :D ale gór to Ty chyba jednak nie znasz....

Gość E_wa
Napisałam ze poszłam po burzy a nie w burzę. Choć nawet najwytrawniejszego turystę może burza w Bieszczadach zaskoczyć...takie góry schodzilam je wzdłuż i wszerz wiec wiem. Grunt żeby na to być przygotowanym. Druga sprawa to po ślubie czy przed ślubem. Chyba nie ma na takim forum osoby, która się nie zgodzi ze mną ze to akurat jest prywatną sprawą kazdego. Poza tym Tarnica to nie kościoł. Pozdrowienia i uśmiechy dla wszystkich.

Gość E_wa
....kochajacych góry i kochajacych sie w gorach :)

Gość gość
Napisałaś że lubisz jak sam Pan Bóg zdjęcia Ci robi... Skoro znasz góry to pewnie wiesz że to może być zdjęcie pożegnalne ;) Też pozdrawiam wszystkich co góry kochają ale rozsądnie postępują w nich :)

Gość gość
A dziękuję Po prostu nie boję się burzy deszczu itd A wręcz mnie to pociąga Często wychodzę w deszczu uwielbiam to Jak spotykam znajomych i pytają co robię odpowiadam zapomniałam parasola i bardzo się spieszę dlatego biegnę po deszczu

Gość E_wa
Jakbyś uważnie czytał/ czytała to zauważył/a bys ze to nie byl mój wpis. Rozsądek w górach najważniejszy!. Choć zdarzyło mi się przeżyć burzę w górach to nigdy nie ryzykowalabym celowo.

Gość gość
Ewcia piszesz z gościa i z nicka tylko że głupio Ci teraz... A i dobrze... bo może przemyslisz co piszesz/robisz? Góry deszcz burza równa się nieszczęście. Każdy rozsądny góral to wie ;) Odważnie to można chodzić w deszczu ale po parku (podczas burzy nie).

Gość E_wa
Nie piszę z gościa i naprawdę uwierz mi wiem coś o górach bo chodzę po nich od dziecka. Szanuję je jak mało kto i znam ich kaprysy i piękno. To mnie w nich pociąga. Czuję się tam jak w domu, ale czuję też ogromny respekt. Nie musi mi być głupio bo podpisuję się tylko pod tym co sama napiszę. Widzę że Ty tez kochasz gory dlatego przesyłam ci uśmiechy.

Gość gość
Szacunek dla Ciebie Ewo... nie tylko przez wzgląd na góry ale i za to że nie jesteś obrazalska ;) Zatem do zobaczenia w górach... może miniemy się kiedyś na szlaku:D Uśmiech dla ciebie:)

Gość gość
E_wa!!! Kochamy Cię tu wszyscy. Zwłaszcza ci z podkarpacia;)

Gość gość
Tańczyło się w Arłamowie na stołach w wielkich szałasachhehe, Violetta wymiatała wszystkiei wszyscy wiedzieliśmy jak żyćchoć to właściwie Ukraina, to jest to dobre miejsce na dorastanie. 🖐️

Gość gość
Nie wiem dlaczego ale ja ciebie in jakoś nie lubię za bardzo. Dziwnie mi pachniesz i w ogóle.

Gość gość
Turlaj się przodem Srola. 🖐️

Gość gość
Oui, oui, oui. Srola nie pola. Pewnie że przodem pójdę. Nie tak jak ty tyłem;)

Gość gość
Achtug;"Ty" piszemy z Wielkiej Trollu. :p

Gość on3333
Chetnie poznam dziewczę z podkarpacia,lezajsk,nisko,stalowa przemysl lancut.....taka niezobowiazujaca znajomość ;)