Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od rana płaczę jak jakaś kretynka. Tak mi żal tego Kuby B. że nie umiem przestać

Polecane posty

Gość gość

o tym myśleć :o :o Ogladałam wszystkie mecze, jego karierę też śledziłam od dawna i nie mogę się pogodzić z tym wczorajszym wynikiem :( Gdyby na kogoś innego trafiło, gdyby to ktoś inny spieprzył tego karnego.. .Ale on?? :( Snuję się jak cień od samiuśkiego rana, normalnie przeżywam to jakby mnie to bezpośrednio dotyczyło :( :( Jestem idiotką, nie? :o

Gość gość
niestety jtestes

Gość gość
Przestań. On z głodu nie umrze. Ogarnij się

Gość gość
no

Gość gość
Ee tam, ja się wczoraj popłakałam :( Jak zobaczyłam Lewego płaczącego to myślałam że mi serce pęknie, taką miałam ochotę go przytulić :(

Gość gość
Pogięło cię? :) Idź na spacer, piękna pogoda!

Gość gość
No blisko byli to się nie dziwię ze się poryczeli chłopaki. Napracowali się sporo i szkoda. Za to milikowi powinni zbadać wzrok przed następnymi mistrzostwami ;) tyle okazji spueprzyl że aż chyba trzeba być ślepym żeby nie trafić do bramki.

Gość gość
lecz się brombo XD

Gość gość
Mi go też szkoda, ale wiem, że się podniesie po tym. Karne to loteria, nikt nie powinien mieć do niego pretensji.

Gość gość
Karne to 90% szansy dla zawodnika! Niestety bramkarz ma mniejsze szanse obronić i tu decyduje szczęście. Trudno, stało się. Biegał 120minut za piłka ze na sam koniec pewnie miał ciemno przed oczami. Zal chłopaka ale gdyby to Ronaldo nie strzelił to chyba byście pękli ze śmiechu jak i cały ten nasz zawistny naród...

Gość gość
Za 4 lata maja szanse dojsc do final, Polska nie miala dobrej druzyny do tej pory,ksztaltuje sie ona powoli I mysle ze to nie byl czas dla nas,poza tym jak by Kuba strzelil I bylbym remis to biora znowu 5 zawodnikow I od nowa karne rzuty,wtedy Moglby zaden nie trafic

Gość gość
nie płakałam ale mi go bardzo szkoda, bo go lubię :) to przecież dzięki nie mu graliśmy w ćwierćfinale i o ironio "dzięki" nie mu odpadliśmy ..... a swoją drogą to wkurzało mnie, jak był kapitanem drużyny i wszyscy psy na nim wieszali za przegrane mecze ... tylko jak on sam jeden miał je wygrywać, robił co mógł ... Mam nadzieję, że szybko się otrząśnie :)