Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie z wagi 80,80 kg

Polecane posty

Gość gość

Ktos sie przylaczy? Moja waga dzis to 84,4 kg Po raz kolejny postanawiam cos z tym zrobic

Gość marzenkaha
ja niestety się nie przyłączę bo u mnie już po odchudzaniu ale życzę ci dużo wytrwałości i siły:) i pamiętaj żeby się nie poddawać w trudnych momentach, sama schudłam ok 15kg, bywało ciężko ale ostatecznie dałam radę, wystarczyło jeść zdrowo, ruszać się trochę no i jeszcze koleżanka mi podrzuciła tabletki piperine forte, a że mają naturalny skład to się skusiłam i nie żałuję:) powodzenia jeszcze raz!!

Gość gość
Dziekuje Ciesze sie, ze tyle schudlas. gratulacje.

Gość Tris3
Witam. Mogę się dołączyć? Przed chwilą się ważyłam i waga pokazała 73 kg, mam 168 cm i 23 lata.

Gość sara997
Ja zaczynałam odchudzanie z wagą 120kg teraz przy dzisiejszym ważeniu tak z ciekawości raz na jakiś czas ważę się 74kg;) dla mnie to jest cudowne,że 4 miesiące po skończonej kuracji a ja nie przytyłam ani grama;) A to dzięki Afrykańskiemu Mango http://szczupla-kobieta.pl bo właśnie ten suplement stosowałam przy swojej diecie,zamówiłam go bez wahania,ponieważ miał dużo pozytywnych opinii;) i tak jakoś i ja go zaczęłam stosować ale nie żałuję,bo naprawdę działa.Myślałam,że jak schudnę i zacznę jeść tak normalnie to przytyję a tu nie moja waga się ustabilizowała i powrotu wagi nie ma;)

Gość gość
Ja schudłam z 80 kg do 68 podczas pobytu na wczasach odchudzających. :) byłam w http://www.nawzgorzu.com.pl/ i uważam, że było naprawdę świetnie.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.