Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaledwie 3 miesiące socjalu 500 plus i 4 miliardy zł poszło w błoto

Polecane posty

Gość gość

pisiory uzależniają patologie od socjalu bez zachęty do pracy obniżając podatki dla rodzin

Gość gość
nie lubię pisiorów ale to jedno im się udało, bida już wszędzie piszczała ...zwłaszcza tam gdzie dzieci

Gość gość
niedługo ukrainki będą przyjeżdżać by urodzić u nas i brać forse:D

Gość gość
bida to dopiero będzie piszczeć jak będziemy zaciągnięte długi spłacać. W tym roku jeszcze nie, w przyszłym będzie już gorzej, ale chyba damy radę, za to kolejne lata będą powoli coraz gorsze.

Gość gość
gość dziś mentalny roszczeniowy komunizm, tylko kto na to wszystko zarobi?

Gość gość
no chyba, że będziemy mieli wzrost gospodarczy na poziomie 5% to może nie będzie tak źle. Jednak to nierealne.

Gość gość
Matkom co nie sa w stanie wychowac wlasne dzeci powinno sie wyparzac dzurzyska we wrzacym psim loju

Gość gość
Co Kaczyńskiego obchodzi Polska i polacy, przecież on ma 67 lat. Ile jeszcze pożyje 5,10,15 lat???? Niech pokolenia, które zostaną się martwią, on już wtedy będzie martwy i ma nas wszystkich w głębokiej duupie.

Gość gość
Kto normalny robi sobie dzieci jak go nie stac na zycie? No kto? Tylko patologia.

Gość gość
zamiast ciąć wydatki, zwalniać biurokracje i obniżać podatki oni dalej kontynuują dryf w stronę komunizmu, chyba zapomnieli że komunizm prowadzi do biedy nędzy i bankructwa

Gość gość
A alimenty od państwa kto dostaje??? Alimenty własnie dostaje patologia. Normalni ludzie na poziomie potrafią się dogadać i nie lecą do opieki po kasę.

Gość gość
Niedlugo 500 plus sie skonczy.

Gość gość
To byla mysliwska wyborcza ;)

Gość gośćmamaswee
Program dyskryminuje jedynaków samotne matki które uczciwie pracują i przekroczą dochód o 1 zł. Dostanie patologia już żyjąca z zasiłków, bogacze. Moja rodzina z dwójką dzieci nie dostanie nic, bo pierwsze skończyło 18 lat i dla pis nie istnieje. Bardzo niesprawiedliwy program, zagłosowałam na Pis, jak wiele matek z mojej pracy, bo wyraźnie było mówione że te 500 jest na każde dziecko, a ja nie dość że nic nie dostane, to jeszcze dopłacę do innych dzieci. Pis wygrał wybory na oszustwie.

Gość gość
A jak dziecko ma np.40 lat to też mu się należy? Ludzie ochłońcie,jakieś zasady muszą być! A co dało wam PO i PSL?

Gość gość
Zaglosowalas na pis dla 500 plus? No i jak w tym kraju moze byc dobrze? Myslicie ze te pieniadze spadaja z nieba? Ze bank je produkuje na biezaco? Zeby ktos dostal musza skads zabrac. I tak jest zle, glosujcie za tymi ktorzy obnizaja podatki a nie chca rozdawac na prawo i lewo. Co za narod idiotow. Kazdy powinien byc odpowiedzialny za swoje dziecko i na nie zarabiac a nie ze inni maja zarabiac na twoje. Nie ch obniza podatki i ogranicza biurokracje. Wystarczy ze pensje czlowiek bedzie w stanie normalnie zyc a nie 500 plus dla patusow. Ja p*****le ludzie myslcie

Gość gość
Zgadzam się, nie ma obowiązku posiadania dzieci, a jeśli ktoś się na nie decyduje, niech będzie za nie wyłącznie odpowiedzialny, także finansowo! Rozdawnictwo nie zwiększy PKB, tylko zwiększy patologię, bo dzieci rodziców żyjących z zasiłków, jak dorosną, to zamiast pracować będą powielać wzorce rodziców. Zamiast obniżać podatki i uprzywilejować ludzi pracujących lub prowadzących firmy, bo to oni płacą podatki i napędzają PKB, faworyzuje się nierobów . PS to śmieszny zlepek prawicowo-lewacki (prawicowość objawia się radykalizmem obyczajowym, konszachtami z klerem i ciasnym horyzontami) a lewackość rozdawnictwem! Rozdawnictwo odbiera ludziom przedsiębiorczość, ambicję, poczucie sprawczości i odpowiedzialności za własny los i wytwarza w nich postawę roszczeniową, czyni z nich bezwolnych i bezmózgich niewolników władzy, PIS zapewnia" chleb i igrzyska" dla pospólstwa kosztem podatników, ale w zamian chce rządu dusz....Co za absurd, żeby praca była najwyżej opodatkowanym "dobrem luksusowym" a nieróbstwo i bezmyślne dziecioróbstwo było promowane...

Gość gość
Ja mam duze dziecko i jest mi ciezko. Dlaczego inni dostają a ja nie. Dlaczego chociaz nie podwyższa wypłat . Jestem sama z corka i zarabiam najniższa krajowa , dlaczego inni maja miec lepiej

Gość gość
Mieszkania plus tez tylko uprzywilejowani maja szanse a ja nadal u obcych na wynajmie. Dlaczego osoba sama nie da rady utrzymac sie w Polsce? Glosowalam na PiS . Prosze o odpowiedz dlaczego

Gość gość
Co jakis czas głosuje na kogos i przez cale zycie nie mialam wlasnego mieszkania, dobrej wypłaty . Dlaczego zwykly pracownik w szwecji ma minimum 8 tys na miesiac na polskie .

Gość gość
gość dziś Bo politykom chodzi o władzę i koryto, a nie o Ciebie. Nachapać się najwięcej, a po nich choćby potop.