Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy mężczyźni są beznadziejni

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie

Gość jestem incognito dziś
Patrz. I nawet tacy ciebie nie chcą :P

Gość gość
niedorajda z pretensjami do świata i facetów :)

Gość gość
Weźcie zamknijcie tą idiotkę która zakłada non stop te same tematy. Nie podobają ci się to sobie ukraińca weź, z resztą polaków w wieku reprudukcyjnym w naszym kraju jest coraz mniej, wszyscy wieją na zachód (kasa to tylko wymówka :P).

Gość gość
Niedojrzali emocjonalni, nieporadni życiowo, zaklamani, tylko tyłki i cycuszki im w glowach ech... -,-

Gość jestem incognito dziś
Już wiem u autorki ani cycuszków ani tyłeczka :classic_cool:

Gość gość
tylko tyłki i cycuszki im w glowach xxxxx dobrze ze nie penisy

Gość margo0001
do jestem tu incognito po prostu nie biorę sobie starych capów szukam lepszych

Gość margo0001
jestem piękną szczupłą zgrabną dziewczyną do tego bardzo elegancją i nie będziesz mnie więcej obrażał i tak cie żadna nie chce aaaaaa zapomniałam ty gustujesz w brzydkich starych babach które mają tyłek jak szafa czterodrzwiowa i beznajdzejny kolor włosów

Gość margo0001
i nie mogę się doczekać kiedy ci powiem prosto w oczy co o tobie myślę

Gość gość
to szukaj księcia,może znajdziesz,ale raczej czeka cię brutalne dostosowanie do życia,tak która się nadaje poderwać faceta z kasą to działa w tym kierunku a nie jęczy w internecie

Gość gość
jak chcesz tak tę swoją urodę przehandlować to musisz wiedzieć,że do tego też trzeba odrobiny sprytu

Gość gość
Średnie maksymalne kary za pedofilię w Europie wahają się koło max 6 lat. Kary obowiązujące w Polsce 2-12 lat są już na poziomie europejskiego Talibanu. Polska doszła do tej granicy gdzie pedofilowi zaczyna się bardziej opłacać zabić ofiarę niż pozostawić ją przy życiu jako potencjalnego świadka. Przykłady maksymalnych kar za pedofilię na podstawie wikipedii Hiszpania max 2 lata Finlandia max 4 lata Francja max 5 lat Estonia max 5 lat Czechy max 8 lat Węgry max 5 lat Łotwa max 4 lata Bułgaria max 6 lat Norwegia max 6 Słowenia max 5 lat Armenia max 2 lata Niemcy max 10 lat Słowacja max 10 lat Polska max 12 lat !!! Na tej podstawie jasno widać, że to co się dzieje w Polsce to typowa paranoja pozbawiona racjonalnych podstaw (jak wszystko w tym kraju)

Gość gość
jestem facetem i zgadzam się z autorką, większość facetów to peezdy, nawet zagadać laski nie potrafią, żałosne

Gość margo0001
jeszcze się rozliczymy ze wszystkich krzywd, które mi wyrządziłeś

Gość gość
szkoda, że hitler nie kazał palić w komorach gazowych takich jak autorka. Powinien pozbyć się tego czegoś.

Gość margo0001
heh zawsze powtarzam że na rampie w oświęcimiu pierwsza poszłabym do gazu ( przez drobną budowę ciała, która tak lubisz komentować , cóż nie każdy jest babochłopem) są też delikatne kobiety

Gość gość
jak się domyślam to dałaś d**y jakiemuś bogatemu żonatemu i cię olał

Gość margo0001
twoje prostactwo od razu rzuca się w oczy nawet nie potrafisz rozmawiać z kobietą jesteś żałosny

Gość gość
nie znam zadnego bogatego i zonatego, a ty?

Gość gość
a co prawda w oczy kole,że nikt takich panienek wspaniałych jak ty nie rozchwytuje,że co najwyżej bzyknął ciebie

Gość margo0001
wiecie jacy faceci podobają mi się najbardziej? o oliwkowym bądź karmelowym kolorze skóry, tacy gorący włosi, pakistańczycy, irańczycy tacy są najlepsi, lubie gdy facet ma twarda reke, jest stanowczy, a jednoczesnie ociekajacy temperamentem. nie to co polskie ci'oty

Gość gość
temat troll, każdy wie że mężczyni mają wiecej do zaoferowania, zakładając że kobiety mają cos do zaoferowania

Gość gość
tylko na Araba to ty będziesz musiała pracować,Włosi to straszne mamisynki i ciężko im się z domu wyprowadzić

Gość gość
Czyli typowo polski wsiowy gust. Podobają ci się po prostu araby, jak to puszczalskim polkom. Ogólnie to polki nie mają dobrej opinii. Ostatnio oglądałem jakiś film w tv, gdzie we francuskim filmie wyśmiewano się z polek.

Gość margo0001
trafiłaś Włosi są super w zeszłe wakacje poznałam super chłopaka z Włoch nawigatora bardzo kulturalny i sympatyczny Chłopaczek z Neapolu niestety polskim mężczyzną daleko do włochów.

Gość gość
i śliczny na dodatek

Gość gość
mężczyzną :D hahaha No tak, jesteś polką i przynosisz wstyd tylko Polakom, jak ogólnie inne polskie kobiety. Świat się śmieje z nas, bo kojarzymy się często z głupimi kobietami polkami.