Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patyczak smutny

52 cm w udzie i 34 cm w łydce pomocyy

Polecane posty

Gość patyczak smutny

Czy to naprawdę aż takie patyki?? Koleżanki czy znajome ciągle mi digadują, ze jakie chude nogi, anoreksja lub cos w tym stylu. Strasznie mnie to boli i sprawia przykrość. Wstydze się wychodzić przez to do ludzi, spacer z dzieckiem zmniejszam do minimum, bo się siebie wstydze:-( Lato, upał i człowiek nawet szortów nie włoży przez to, bo się boi ze jakąś zaraz przygląda. To naprawdę za mało centymetrów ?

Gość gość
Skąd ja to znam

Gość gość
Grube nawet o tym nie myślą i chodzą w mini i spodenkach.....

Gość gość
Moja łydka ma tyle co ty w udzie:-/ zdecydowanie za chuda jesteś i takie osoby nie powinny eksponować takich nóg.

Gość gość
olej je... Zazdrosne sa i tyle... jak dla mnie takie wymiary to ideał do którego troche mi brakuje ( ja mam 55/34)

Gość gość
16:26 ty tak na serio czy jaja sobie robisz?

Gość gość
Zależy ile masz wzrostu. Ja mam 53 w udzie i mam grube nogi, przez co wstydzę się ubrać coś krótszego niż do kostek. Ale ja mam 163.

Gość gość
Tez mam 52 cm i uważam że to sporo

Gość gość
Dla was 52 cm w udzie to jest mało?! Ze niby anoreksja? O matko... Ja mam 43 w udzie i 28 w lydce, a wzrost 160 cm. I wcale nie uważam ze to mało jest.

Gość gość
Już nie przesadzaj, że 28/43 to niby nie jest mało :P Ja mam 163 w udzie też z 43, łydka 30-31 i TO JEST MAŁO. Nie mówię, że mi się nie podoba bo lubię być chuda, ale mam oczy i wiem jaka jest większość dziewczyn by określić co odbiega od przeciętnej. Autorka ma normalne nogi, a jak jest wysoka to po prostu szczupłe.

Gość patyczak smutny
Dziewczyny mam 172 cm wzrostu. Widzę siebie w lustrze i niestety to za malo:-(

Gość gość
I szczerze moim zdaniem Twoje znajome Ci zazdroszczą, bo przy Twoim wzroście szczupłe nogi wydają się o wiele dłuższe niż u kurdupli mojego pokroju.

Gość gość
To ja mam 55 cm w udzie, 170 cm wzrostu i mam grube balerony, serio. Ja szortów nosić nie mogę. Uda mi się o siebie ocierają. Potem by się podnosiły w kroku a to tak szpetnie wygląda (swoją drogą częsty obrazek na ulicach)

Gość gość
ja mam 164cm wzrostu, 37lydka i 54 udo i uważam ze to akurat a nawet ze mam masywne łydki-w ogóle nogi mam dobrze umiesnione-od 24lat regularnie jeżdżę konno. autorko jesli jesteś prawie 10 cm ode mnie wyższa i masz grube kości pociagniete skóra to me ze tę nogi faktycznie nie wyglądają dobrze? ale jeśli masz choć zarys mięśni, to olej głupie komentarze i zaakceptuj swoje ciało!