Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy bronia dzis Błaszczykowskiego

Polecane posty

Gość gość

a ciekae gdyby to ktorys inny zawodnik nie trafil karniaka. Ludzie to hipokryci.Kochaja Błaszczykowskiego, bo sie z nim utozsamiaja, lituja z powodu przezyc z dziecinstwa. Wiadomo, ze zawiold , jeszcze sie tlumaczy w sposob cytuje " zawsze strzelam w ten sam róg.... nie wydaje mi sie, ze zle strzeliłem ". WTF ??? Nie obwiniam go , zal mi chlopaka, po ludzku zwyczajnie...spartolic taki moment...oczywiscie wiem ile dobrego zrobil .ale ludzie lituja sie nad nim , zamiast trzezwo ocenic. Gdyby nie strzelil np Milik, to dzis zostalby wygwizdany

Gość gość
Milika byłoby mi tak samo szkoda jak Błaszczykowskiego. Niestrzelenie karnego to okropny moment.

Gość gość
Nikt by nie wygwizdał nawet Milika. Co ty za głupoty piszesz?:O Rownie dobrze można by było na Fabiańskim psy wieszać, ale czy ktos tak robi? W ogóle Polacy wygwizdali kiedykolwiek naszą reprezentację? Nie ma znaczenia kto spieprzył ten karny rzut, zaszli i tak daleko i jest z czego być dumnym. A Błaszczykowski wcale nie zawalił. Zdarza się tak trudno, karne to loteria.

Gość gość
Tu nie chodzi o osobę tu chodzi o nie strzelony karny. Mam o to żal do piłkarza. Jednocześnie nie umniejszam zasług Błaszczykowskiego w całych Mistrzostwach. To taki dysonans który odczuwam i nic na to nie poradzę.

Gość gość
To nieprawda że Błaszczykowski nie strzeli lub źle strzelił. Strzelił b.dobrze , piłka leciała do bramki, tylko bramkarz portugalski wykazał się refleksem i obronił, miał farta. A naszemu Kubie akurat szczęście nie dopisało, no i dlatego szkoda go, bo musi się czuć strasznie. Ale grał pieknie :)

Gość Fajnie jest
Zawiodło szczęście i tyle! Dzięki Błaszczykowskiemu zaszliśmy tak daleko.Czasami zdarza się i nie można deptać człowieka za to że nie udało się strzelić do bramki.Ten, czy inny, to zależy od farta!

Gość gość
k****a ale się czepiacie -Messi zakończył właśnie karierę w reprezentacji po tak samo zawalonym karnym ale w rankingu FIFA Argentyna jest na 1 miejscu ,Niemcy na 5 Polska na 16 ,to nie jest zły wynik ,nie tak dawno nasza narodowa reprezentacja była na 78 miejscu...każdemu może nie wyjść karny ,największym piłkarzom się to zdarza ,tak jest i tyle ale nad Kubą nikt się nie lituje bo nie ma takiej potrzeby - to świetny piłkarz i wspaniały człowiek , trollom i hejterom podziękujemy

Gość gość
Kuba spieprzyl i jeszcze dennie sie tlumaczy, ze niby dobrze strzelil a jednoczesnie przyznal ZE ZAWSZE STRZEA DO TEGO ROGU. Wiec bramkazr wiedzial gdzie On bedzie strzelal :/

Gość gość
a dlaczego Kuba spieprzył a nie Fabiański? Przecież też mógł wykazać się refleksem i obronić:P Ludzie dajcie spokój:D grali dobrze, zaszli daleko i to się liczy. Nikt nie jest niczemu winny. Niedawno jeszcze hejtowali Lewandowskiego, bo nie strzelał goli. Sami nie wiecie czego chcecie. Jakoś wcześniej beznadziejna gra naszych wam nie przeszkadzała (chociażby na poprzednich mistrzostwach), a teraz wam źle? Czego wy oczekiwaliście? Że drużyna, która nigdy z grupy nie wyszła nagle zostanie mistrzem euro?:D

Gość gość
Jakby Lewy to że za dużo w reklamach go było, jakby Krycha to że lansuje się modowo, jakby Milik... wiadomo. Trafiło najlepiej, jak mogło. Kuba dał nam możliwość zagrania tak wysoko, więc się wybronił. A karne to ruletka. Dobrze, że później jeszcze byli Niemcy-Włochy, choć Buffona mi żal.