Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obniżyłem sobie wzrost w Ameryce Południwej !

Polecane posty

Gość gość

Miałem 2 metry, teraz mam 190 cm, operacja kręgosłupa obniża wzrost, Ameryka Południowa słynie z operacji plastycznych, narkotyków i tego że wszystko można tam załatwić za łapówkę, poszedłem do prywatnej kliniki zapłaciłem chirurgowi właścicielowi kliniki 20 tys zł i mam to co chciałem, polecam :-) !

Gość gość
Ja w Chile skróciłem sobie fiuta o 10 centymetrów i wreszcie osiągnąłem, upragnione przez kobiety 20 cm. :classic_cool: Również polecam. :classic_cool:

Gość gość
xD chłopy mam nadzieje że to prowo

Gość gość
to nie prowo pisze serio ale na dowód pisze że nie musicie pisać żadnych komentarzy ani czytać chciałem się po prostu pochwalić

Gość gość
gość dziś to nie prowo pisze serio ale na dowód pisze że nie musicie pisać żadnych komentarzy ani czytać chciałem się po prostu pochwalić gość dziś nie rób sobie żartów

Gość gość
jesteś skrajnie nieodpowiedzialny a jakby coś poszło nie tak skończyłbyś na wózku albo jeszcze gorzej dla takich rzeczy nie warto ryzykować

Gość gość
super , a inni z głodu umierają ! ! !

Gość gość
gość dziś nie bo byłem u dobrego lekarza, a na wózku możesz jeździć przez to że bierzesz udział w ruchu drogowym, przecież można mieć wypadek nie z własnej winy ale to nie oznacza aby siedzieć w domu, w domu też może być wypadek nie z własnej winy.

Gość gość
Ta skracanie kręgosłupa weźcie się leczcie to tak unerwiona część ciała że byś leżał chuujku sparaliżowany. Po pierwsze to istnieją operacje nóg dzięki którym można być wyższym ale o skracajacych nie słyszałam a już kręgosłupa to tylko debil mógł wymyślić :o

Gość gość
A co najlepsze debile mu wierzą nieuki!

Gość gość
Prowokacja nie trzymająca się ni kupy ni d**y