Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANONIMOWY GOŚĆ

Trudna decyzja

Polecane posty

Gość ANONIMOWY GOŚĆ

Hej, mam dylemat. Od pół roku piszę z chłopakiem poznanym przez internet. Wymienialiśmy się ze sobą zdjęciami i różnymi innymi rzeczami. Ogólnie dobrze się dogadujemy. Mieliśmy plany się spotkać bo dosyć daleko od siebie mieszkamy. Zapraszał mnie on pierwszy na wesele w kwietniu ale że go nie poznałam wcześniej na żywo to odmówiłam. Nie obraził się bo proponując mi to raczej wiedział że się nie zgodzę (sam to później przyznał że siostry by też nie puścił tak daleko bez poznania się wcześniej na żywo). I właśnie o spotkanie na żywo chodzi. Ja niedawno zaproponowałam że znalazłam kurs niedaleko niego i możemy się spotkać gdzieś w przełomie lipca/sierpnia. On miał sobie wybrać dogodny termin bo pracuje. Niestety powiedział mi w piątek teraz że jednak nie chce się tak angażować, ponieważ będzie tęsknił i mocno to przeżywał. Gdzie wcześniej wyznał mi że się zakochał we mnie i chciał zawsze mieć taką dziewczynę. Ja nie bardzo teraz wiem jak się zachować bo w sumie my oczekujemy od siebie wierności poprzez takie wyznanie jakim jest wyznanie miłości. I nie chcę być cały czas sama i mieć związek przez internet tylko, a on oczekuje że dalej będziemy tak ze sobą pisać bez zmian. Proszę o jakieś porady bo muszę przeczytać jakąś postronną opinię.

Gość gość
albo gra na zwłokę z jakiegoś powodu,może przytył :-) albo ściemnia i ma kogoś,albo ma problemy ze sobą i nie chce wyleżć ze skorupy,to Ty go znasz,nie ja,jak naprawdę nie będziesz chciała czekać to zerwij to ,może się obudzi a może nie