Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakim odpadem trzeba być, żeby być prawikiem po 20tce

Polecane posty

Gość gość

nawet nie próbuję sobie wyobrażać jak solidnie trzeba mieć zryty beret i/lub być szpetnym i/lub mieć małego fiutka, że przed dwudziestką nie bzyknąć się z kimś :o ależ wy musicie być odpadami i tylko mamusie, które was hołubią wam mówią jacy to wspaniali jesteście, a wszystkie kobiety was niegodne :D żałosne przegrywy

Gość gość
a ty gówniaro z iloma się już puściłaś :-) coo,ucieklas z tamtego wątku? cienkaaa pisdkoo

Gość gość
primo; nie jestem gówniarą secundo; tamten wątek nie jest mój, ale owszem mnie zainspirował tertio; przyznaj się co z tobą jest nie tak: jesteś brzydki, masz mikrofiutka kaleko czy poy****y? a może wszystko naraz? :D

Ja 5 lat temu zapraszałem jedną dziewczynę ze szkoły na randkę do restauracji a ta wariatka nawet mi numeru telefonu nie udzieliła. 3 lata temu podbiegałem do lasek na ulicy i to samo miało miejsce. To jak miałem niby uprawiać sex jak mi kłody pod nogi los rzuca od samego początku. Nie jestem szpetny.

Gość gość
O widzę ze ktoś założył podobny wątek co ja hehe :p Widzicie nie tylko ja mam takie zdanie

Gość gość
my prawiczki jako jedyny się szanuje bo czekamy na seks do ślubu a ty k***o zdziro nie szanująca ciało pójdziesz do piekła.

Gość gość
jestem kobietom,ile razy mam powtarzac debile,mam takie poglądy na takie odpady jak ty autorze jako kobieta pojęła > lub pojął?

Gość gość
autorze jesteś kobieta czy mezczyzna?

Gość gość
to gówniara

Gość gość
przeleciał ją jakiś *****czz w kiblu i teraz przeżywa :-)

Gość gość
albo: uwaga,żaden nie chce jej przeleciec i musi odreagować :-)

Gość gość
"my prawiczki jako jedyny się szanuje bo czekamy na seks do ślubu" jakiego ślubu ułomie? z własną ręką będziesz ślub brał? żadna cię nie chciała i nie zechce :D a o ******iu z tymi, jak to określasz "zdzirami" tylko marzysz bijąc bezproduktywnie konia co dzień z mamusią śpiącą w pokoju obok :D

Gość gość
za 10 lat glejaczek w gratisie po seksach przedmałżeńskich i nieprokreacyjnych

Gość gość
srejaczek :D masz solidnie nasrane we łbie, to i nic dziwnego, że żadna cię nie chciała i nie zechce. zwłaszcza, że jak widać choroba umysłowa ci się pogłębia

Gość gość
gość dziś my jesteśmy wartościowymi mężczyznami i nie uprawiamy seks do ślubu. Nie traktujemy tego obowiązku bo ważniejsza jest miłość. Nie masturbuje, nie wale konia jak to piszesz, nie ogladam erotyki duza kobiet marzy o takim mezczyznie jak ja co się szanuje.

Gość gość
Zadna mnie nie chciała, żadna mnie nie zechce . Typowe myślenie prowincjonalnej polki. Nie nie, to ja was ogólnie nie chcę, seks mogę mieć z prostytutką, jaką zechcę, z fajnym ciałem, finał w ustach, w d***e, w c***e, na cyckach i na twarzy. A ślub to klęska każdego faceta.

Gość gość
Mój chłopak był prawiczkiem przede mną. Ot, do tej pory bardziej interesowały go gry komputerowe i robienie psikusów z kolegami. Zdarza się. W łóżku jest dramat. Poza łóżkiem niekiedy też. Nie miałam z nim orgazmu nigdy. Teraz już wiem, że facet nie może być prawiczkiem. A to forum tylko to potwierdza.

Gość gość
To z nim ćwicz wina zawsze jest po obu stronach.

Gość gość
nie ma nic takiego jak cnota czy prawiczek!!!!

Gość gość
Się ćwiczy. Się będzie ćwiczyć. Pracuję nad tym, żeby go zadowalać i pokazywać mu co mnie zadowala. Ale, cholera, to jest frustrujące strasznie. Jakby to rzec? Nie umie mnie uwieźć, sprawić, żebym go pożądała. A mi jest ciężko go nauczyć.

Gość gość
To z nim ćwicz wina zawsze jest po obu stronach. xxx oczywiście; to jej wina, że żadna go nie chciała bo był niedojrzałym gnojkiem i jej wina, że jest kiepski w łóżku :D ech, to chore prawicze myślenie...

Gość gość
Jesteś kobietom a k***a takiego nieuka bendonc facetem kijem bym nie tknenła.... tak nawiasem ja jestem jednak kobietą nie mylić z kobietom....

Gość gość
idiotko jak koleś woli kompa niż Twoją cipęę to znaczy że go nie podniecasz ,uwierz w tę brutalną prawdę,to może tez znaczyć ewentualnie tylko że albo Ty tak nie działasz albo każda ,bo to zimna ryba,i nie ma znaczenia ile by przeleciał a ile nie,jak baba gorąca i facet gorący to od początku jest super

Gość gość
takie są związki byle z kimś być a nie z ognia i z pożądania,desperaci związkowi

Gość gość
nie wiem jak można się brać za takie odpady :o macie jakiś syndrom matki Teresy, że chcecie kalekom pomagać?

Gość gość
No to nie chcecie pomagać kalekom, to widocznie wam brak wrażliwości i empatii, czyli nie jesteście ogólnie nic warte. Czyli kobieta równa się szympans

Gość gość
prawiki to najgorsze p****y

Gość gość
Ja jestem prawikiem 25 letni i w sumie kręci mnei sado maso, dominacja kobieca, fetyszyzm, i te inne sprawki. Do seksu mnie zbytnio nie ciągnie, ale do sado maso już tak

no ja się rozprawiczyłem mając 23 lata... A i tak to była klapa bo 9cm wiele nie zdziała... Ale na szczeście jest cuckold i moge być znakomitym rogaczem ;p