Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne ?

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne ze facet moze zabawiac sie z kobieta pare godzin bez przerwy (mowie tutaj o pieszczotach+ oral + penetracja) ? Duzo jest takich facetow pozniewaz zazwyczaj spotykam takich ktorzy robia to raz i koniec :/

Gość gość
jeśli kobieta jest tego warta i też daje coś od siebie to jak najbardziej

Gość gość
Oczywiście że normalne, może parę godzin to przesada, ale tak z półtorej godzinki to raczej powinien być standard. Tylko że taki seks cholernie wyczerpuje fizycznie, a z kondycją wśród pokolenia wychowanego przy komputerze zbyt dobrze nie jest.

Gość gość
Mogę ale nie bez orgazmu, kilka godzin seksu to około 5 orgazmów w moim przypadku, z każdym kolejnym jestem w stanie wytrzymać dłużej z tym ze potrzebuję około 2 min po wytrysku nim znowu będę działał ;) I tak trzeba co trochę kobietkę zwilżyć żeby się nie zatarła :D

Gość gość
gość dziś Mogę ale nie bez orgazmu, kilka godzin seksu to około 5 orgazmów w moim przypadku, z każdym kolejnym jestem w stanie wytrzymać dłużej z tym ze potrzebuję około 2 min po wytrysku nim znowu będę działał oczko.gif I tak trzeba co trochę kobietkę zwilżyć żeby się nie zatarła smiech.gif x zazdroszczę :(

Gość gość
"Mogę ale nie bez orgazmu, kilka godzin seksu to około 5 orgazmów w moim przypadku" Piszesz "mogę" - pytanie czy CHCESZ tyle? Bo to trochę zabrzmiało jak konkurs jedzenia największej ilosci hot-dogów... Można i 20, tylko po co?

Gość gość
gość dziś "Mogę ale nie bez orgazmu, kilka godzin seksu to około 5 orgazmów w moim przypadku" Piszesz "mogę" - pytanie czy CHCESZ tyle? Bo to trochę zabrzmiało jak konkurs jedzenia największej ilosci hot-dogów... Można i 20, tylko po co? x Zawsze chcę, mi seks sprawia nie tylko dużą przyjemność.