Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to możliwe że ladna dziewczyna nie podoba się facetom?

Polecane posty

Gość gość
Powiem wiecej, wiekszosc z was nie umie sie calowac, wkladacie osliniona morde do innych ust, robic minety, pozal sie bosze, roochac tez sie nie umiecie

Gość gość
WOJENKA DAMSKO - MĘSKA ROZPOCZĘTA !!

Gość gość
A wy k***a co klub szalonych dziewic? Czy może kłody pokroju: wsadził mi o boshee no to teraz: a a aaa a a a dobra chuj skończył. No to koniec miłości majtki na d**e. Młode siksy jesteście i nie wiecie nic o seksie. Najlepsze są starsze kobiety bo one umieją bardzo dobrze dogodzić nie tylko facetowi ale i sobie a nie jak wy tylko a a aa a aa i to k***a robicie to tak jakbyście zaraz miały k***a za chwilę zdechnac.

Gość gość
Ładne dziewczyny często są sfochowane, niemiłe, wredne i głupie. Na twarzy mają wypisane: nie stać cię chłopcze, nie podchodź. A jak widzą faceta, którego sobie wymarzyły, to zachowują się jak słodkie idiotki. Kto by takie chciał? Tylko frajer i d**ek. A tych nie brakuje. Toteż potem narzekają, że faceci to frajerzy i dupki.

Gość gość
I tu się zgodzę. A później się k***a mizdza sie do ciebie no bo jednak książę olal księżniczke hahah Albo jej duma nie pozwala bo ona przecież burzuazja jest hahah A w p*****e potok już się tworzy ale nie ma c***a z takim nigdy się nie bzykne

Gość gość
Hm ja mysle ze duże znaczenie ma przebojowość. Bo dziewczyna może być ładna ale nie potrafić sie zaprezentować w odpowiedni sposób. Ja jestem dość ladna ale nie miałam nigdy specjalnej powodzenia. Teraz juz wiem dlaczego tak bylo. Większość facetów nie lubi nieśmiałych, niepewnych siebie dziewczyn bo to kreuje wizerunek braku charakteru i własnego zdania. Facet wybierze nawet brzydszą dziewczynę ale wygadana i z poczuciem humoru

Gość gość
musi być ch/uj/owa skoro nikt ją nie chce

Gość gość
Może po prostu brakuje jej jakichś hormonów albo ma zbyt typowy zestaw genów.

Gość gość
18:06 chyba tylko tak sądzisz ;) Ja właśnie zwracam na takie uwagę tylko nie za bardzo można do takiej dotrzeć. Ciężko przychodzi jej otwarcie się przed kimś zwłaszcza troszeczkę starszym.

Gość gość
Polki to w większości kłody w łóżku, jak ktoś znajdzie namiętną, to pilnuje jak skarbu. Zupełnie różne są też poglądy kobiet i mężczyzn co do urody kobiet. Dla lasek dana dziewczyna będzie ładna, dla facetów jest przeciętna albo brzydka. Do tego dochodzą takie elementy jak figura i biust, co z tego, że dziewczyna ładna, jak płaska i nikogo nie kręci. No i na koniec, nie oszukujmy się, ładne laski są strasznie próżne i roszczeniowe, myślą, że mając ładną twarz, są nie wiadomo kim i na nie wiadomo kogo zasługują. A to tylko odstrasza.

Gość gość
Czytając wpisy panów, aż się wzdragałam..Męzczyżni chcieli się kochać, a te dziewczyny...masakra. Puste nieudacznice. Trzymam waszą stronę. I żeby nie bylo- jestem atrakcyjną kobietą, i mam obopólnie satysfakcjonujący seks ze swoim mężczyzną.:)

Gość gość
Widzę, że brzydule próbują stworzyć mit piękności kiepskiej w łóżku. Nie wierzę, że wszystkie te fenomenalne laski zachowywały się tak jakby miały coś z głową. Sypiacie ze znajomymi? Brawo.. k/u/r/e/s/t/w/o kwitnie. Przyznawajcie się chociaż do tego bo nie każdemu pasuje partner, który sypia z przyjaciółmi.

Gość gość
Co złego jest w sypianiu z przyjaciółmi, jeśli obie strony tego chcą? Kolejna cnotka-niewydymka?

Gość gość
Co złego jest w sypianiu z przyjaciółmi, jeśli obie strony tego chcą? x To złego, że potem laski są zazdrosne o każdą koleżankę partnera :)

Gość gość
Ja mam taka jedna znajoma, naprawde ladna dziewczyna, ale wlasnie mowi, ze "mezczyzni sa beznadziejni i chca tylko seksu" wyznala mi tez, ze nie lubi seksu, ze udaje orgazm itp. Zastanawiam sie, po co zmusza sie do tych spotkan, jak tak naprawde nie pragnie tych mezczyzn? Jest glodna uczucia, liczy ze cos poczuje. Ja chyba bylabym podobna kloda, wole w to nie wchodzic, czuje sie aseksualna. Nie nadaje sie do zwiazku.

Gość gość
seks ze znajomym, wg mnie nic zlego.. :D ale tez nic przyjemnego. Nie dziwie sie ze one sa kloda w tej sytuacji, rowniez bym byla, ale przynajmniej jestem na tyle madra ze sie nie zmuszam

Gość gość
Jak znajomy jest przystojny, męski i pociągający, to seks jest świetny!

Gość gość
gość dziś A ty sypiasz z nieznajomymi? Chyba oczywiste, że sypiam z koleżankami. Poznaje się kogoś, potem idzie do łóżka. A nie że, nie znam kogoś,*******.y się a potem się sobie przedstawiamy. Weź się puknij w łeb.

Gość gość
"Bywają jednak wyjątki." No to się teraz paszteciaro zagalopowałaś. Twierdzisz, że większość pięknych lasek jest słaba w łóżku i myślisz, że ktoś to łyknie? :D Rozumiem, że faceta możesz złapać tylko na dupę i oczerniając inne. Powodzenia w szukaniu jelenia.

Gość gość
gość dziś Jestem mężczyzną. Gdzie napisałem, że większość ładnych lasek jest kiepska w łóżku? Nigdzie. Pisałem jedynie, że mam swoją teorię na temat tego, dlaczego ładne dziewczyny, mogą nie mieć faceta. Swoją tezę poparłem kilkoma przykładami z życia wziętymi. Nie sądzę, by było tak z większością kobiet, ale jest tak pewnie z wieloma ładnymi które nie mają faceta i narzekają, że każdy facet to d**ek. Nie mają facetów, nie mają adoratorów, bo są niemiłe, sfochowane, kiepskie w łóżku i nawet ładna bużka im nie pomaga.

Gość gość
Pieprzenie faceci tu pieprzą ze kobiety lezą jak kłody a co myślicie ze będziemy skakać po was jak zajączek na lace, albo rozpędzony wieprz a wy całujecie partnerkę w łóżku od a do z od stop po głowę?, nie, tylko myślicie o sobie, no wiec to jest tylko seks i patrzycie tylko sie odr***** a oczekujecie cudów w zamian, to k***y wam pisane tam będziecie mieć seks w rożnych pozycjach, tylko kosztują d****i!Odpowiedz jest prosta ładne laski chcecie tylko w*****ać ,bo na brzydkie wam nie staje.

Gość gość
a co ma podobanie się do tego jaki kto jest w łóżku?

Gość gość
Mogę ci mnożyć takich przykładów więcej. Rok temu umawiałem się z ładną dziewczyną, młodszą ode mnie o ponad 10 lat. Poszliśmy do pubu, wypiliśmy kilka piwek, odprowadziłem ją do domu i widziałem, że miała ochotę na gorące pożegnanie. Była sporo niższa ode mnie, więc kiedy chciałem ją pocałować, to nosem byłem blisko jej głowy i włosów. Poczułem taaaaki smród. Już wcześniej na poprzednich randkach jej włosy wyglądały mi na przetłuszczone. Ładna dziewczyna, trochę za mocno wytapetowana, ale włosy to smród okropny. Nie pocałowałem jej, pożegnałem się z nią, kontakt nam się urwał. Pewnie też dziewczyna nie wie co się stało. Mnożyć ci więcej takich historii?

Gość gość
gość dziś No i widzicie? Nawet same dziewczyny potwierdzają tu, że leżą jak kłody i nie widzą w tym nic złego. No to teraz wiecie kobiety czemu narzekamy. Tragedia.

Gość gość
Facet na babskim forum? Albo jesteś jednym z prawików, albo brzydką laską, która próbuje stworzyć mit. Stawiam na 2. Nie dziw się później, że robisz tylko za materac, a Twój telefon milczy. Napisałaś, że są wyjątki. Nie rozumiesz słów, których używasz?

Gość gość
Seks ze znajomymi jest skazany na porażkę. Spójrz na psa, który posuwa sukę. Tak to u was wygląda. Jeśli coś jest płytkie to takie pozostanie. Czy idąc do mc donalda dziwisz się, że serwują tylko fastfoody? Idąc z laską, którą może mieć każdy nie dziw się, że poza opróżnieniem jąder nie możesz liczyć na nic więcej.

Gość gość
Idąc do łóżka *

Gość gość
Spoko, dymaj się z nieznajomymi. JA tam wolę sex z kobietą którą znam i z którą mnie coś łączy. Koleżanka, znajoma, jak zwał tak zwał. Tępa dzido.

Gość gość
no jasne fantasta umawiał się z ładną tłustowłosą po iluś tam piwkach a poczuł, że śmierdzi dopiero pod jej domem :D

Gość gość
gość dziś Facet na damskim forum. O matko, jakie to dziwne. Lubię te forum. Piszę tu z nudów. Znam znaczenia słów. Przecież mówię, że nie wszystkie ładna laski są kiepskie w łóżku. Skąd mogę wiedzieć? Nie spałem ze wszystkimi ładnymi :) Niektóre były kiepskie, inne nie. Niektóre wręcz świetne. I o tych świetnych napisałem, że są też wyjątki zatem. Więc o co ci chodzi? Czego nie kumasz? Co się czepiasz każdego słowa. Zycie z tobą musi być tragedią, jeśli czepiasz się każdego słowa. JAk on mógł napisać "są wyjątki" no jak śmiał! Przecież to znaczy że wsyztskie, a na pewno większość ładnych jest kiepska w łóżku! Weź kobieto się ogarnij. Chyba jesteś ładna i kiepska w łóżku co? :) Pewnie tak :P