Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to możliwe że ladna dziewczyna nie podoba się facetom?

Polecane posty

Gość gość
19:21 Jesteś, aż tak głupi czy tylko udajesz? :D Sypiam tylko ze swoim partnerem.

Gość gość
gość dziś Kolejna kretynka. Przecież idiotko napisałem, że widziałem że ma przetłuszczone włosy i tapetę. Ale ogólnie była ładna. Dopiero jak chciałem ją pocałować poczułem smród. Spójrz ile dziewczyn ma tłustawe włosy, nalakierowane, nażelowane czy chuj wie co. Jaki fantasta. Co wy wszystkie takie głupie jesteście... o matko, nawet normalnei pogadać nie można. Śmierdzicie i tyle. Czasem dopiero jak zdejmiecie majtki to czuć smród.

Gość gość
gość dziś No i kretynko co sypiasz ze swoim partnerem, to zanim idiotko poszłaś z nim do łóżka to go znałaś czy nie? No zastanów się idiotko i odpisz. Czy był twoim znajomym, kolegą, czy idiotko, poznałaś go dopiero jak spadł z twojej dup.y. Czego się czepiasz, że sypiam z koleżankami? Mam do laski telefon, fejsa, gadamy, spotykami sie czasem, potem albo wypali albo nie.

Gość gość
Facet na damskim forum. O matko, jakie to dziwne x Gdzie kobiety tam faceci, gdzie faceci tam kobiety. Tylko gimbaze to dziwi.

Gość gość
19:33 Tak to właśnie to znaczy. Mój facet jest inteligentny. Nie muszę mu wszystkiego tłumaczyć. ;) Na tym forum nie ma mężczyzn. Jeszcze tego nie zauważyłaś? Są frustraci i imbecyle oraz życiowi nieudacznicy, ale prawdziwego faceta tu nie znajdziesz. Chciałabyś, żeby tak było;) Zamiast się złościć ogarnij się.

Gość gość
19.36 no co za śmierdziel perfidny :D ty nawet nie wiesz, czy ona ładna była bo widziałeś tylko tonę tapety ale takiemu pijusowi śmierdzącemu z pyska po piwskach wiadomo że podobają się takie co się z nim umówią, czyli takie które uda mu się w pubie upić :P

Gość gość
Na tym forum nie ma mężczyzn. Jeszcze tego nie zauważyłaś? Są frustraci i imbecyle oraz życiowi nieudacznicy, ale prawdziwego faceta tu nie znajdziesz. x Czujesz się lepsza gdy komuś ubliżasz? Gdy czytam takich ludzi jak Ty, to ubolewam jak bardzo nisko upadają.

Gość gość
Piszesz, że nie ma tu prawdziwych mężczyzn. Co ty możesz wiedzieć o mężczyznach. Skąd pomysł, że macie monopol na określanie tego kto jest, a kto nie prawdziwym mężczyzną? Spójrz na model "prawdziwego mężczyzny" jaki jest lansowany w romantycznych filmach. To facet który tkwi we friendzonie, lata za kobietą, która puszcza się z przystojnymi dupkami. Kiedy wyszmacona i wydymana orientuje się, że przystojniak się nie ożeni, to wraca z podkulonym ogonem do "prawdziwego mężczyzny" który z ochotą wyliże to co jeszcze z niej wypływa po byłym. Ten "prawdziwy mężczyzna będzie się nię opiekował, ożeni się i będzie zapierdalał na 3 etaty, żeby ona dalej mogła nosić swoją koronę lekko już przechodzonej miss. To jest dla was prawdziwy mężczyzna, ona nawet się zaopiekuję swoją kobietą jak jest w ciąży z innym, a gówniaka pokocha jak swojego. Taki model wy lansujecie, taki model lansują romantyczne filmy dla idiotek. Dla mnie to frajer, to nie mężczyzna. Mężczyzna, to honor i zasady ponad wszystko. Nie zakumasz, bo wy odrzucacie wszelkie zasady na rzecz konformizmu i oportunizmu. Dlatego, że tylko taka postawa opłaca się finansowo w dzisiejszym życiu. Leć po słownik, żeby mnie dobrze zrozumieć. JAk czegoś nie kumasz daj przeczytać temu twojemu inteligentnemu partnerowi, może ci wytłumaczy.

Gość gość
19:38 Masz atak? ;) Pomijając fakt, że śpisz z kilkoma dziewczynami to chodzi, głównie o to, że z żadną nie stworzyłeś poważnej relacji, która opiera się na wierności, miłości i chęci tworzenia czegoś wyjątkowego. Nie da się porównać związku do koleżeństwa. Oczywiście związek może zacząć się od przyjaźni, ale u Ciebie żadna znajomość nie przerodziła się w nic więcej. Nie wierzę, że muszę tłumaczyć takie proste rzeczy :D

Gość gość
Inteligentny facet nie związałby się z taką idiotką.

Gość gość
Widzę, że Ty już przeleciałeś wikipedię. Facet, który sypia z koleżankami nie ma żadnych zasad. Wmawiaj sobie, że kobiety są złe jeśli to Ci pomaga;) Tych bajek na temat prawdziwego mężczyzny nie chcę mi się nawet komentować.

Gość gość
20:01 Ale Ty sfrustrowana jesteś :D Czy ja Ci kazałam robić za materac? Zamiast się pultać zrobiłabyś coś ze swoim życiem.

Gość gość
19:48 Matka Teresa od czytania ludzi... Na Kafe mamy: 1. Mitomana i degenerata Barona, który jest alkoholikiem i nie może znieść tego, że była żona odniosła sukces. Ma córkę, ale nie płaci alimentów. Woli żyć urojeniami. 2. Przemysława, który wstawia zdjęcia swoich gówien. 3. 92, który zdał maturę dopiero za 4 razem. Uważa, że to wielki sukces i nie rozumie dlaczego dziewczyny nie zaczęły go teraz podrywać. 4. Smakosza, który zakochał się w projekcie. Jeśli to są prawdziwi mężczyźni dla Ciebie to współczuję Twoim dzieciom :D

Gość gość
jestescie zalosni faceci i sami tepi bardziej niz laski, umawiacie sie z laskami po piwie na seks i dziwicie sie ze nie ma pocalonkow i pieszczot ze strony dziewczyny do obcego kolesia, badz jakiegos znajomego ... wiecj aki ma byc seks jak nie mechaniczny ... jakby wam zalezalo na milosci, uczuciu i seksie z ukochana osoba to nauczylibyscie sie jak odrozniac chec zaspokojenia z miloscia i seksem z milosci ... sami sie puszczacie na lewo i prawo z kazda ktora zdolacie wyrwac na bzykanie a potem jeszcze niezadowolenie ze niewystarczajaco wam uczucia okazala laska, no smiech na sali, wy zalosne kreatury pozbawione uczuc

Gość gość
21:23 popieram.

Gość gość
Baby są głupie.