Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ax768

Chciałbym pójśc do łózka z kobieta 50plus

Polecane posty

Gość ax768

ja jestem o wiele młodszy. Bardzo pociagają mnie dojrzałe kobiety. Tylko gdzie poznac taką kobiete do milego spedzenia czasu ?

Gość gość
OMG, znowu się zaczyna. Spadaj.

Gość gość
45 to MAX! Później I tak nie ma kompresji :-)

Gość gość
w kółku różańcowym poszukaj

Gość gość
jest piątek 19.05.2017 godz 16 :30 siedzę sobie nago na balkonie pałeczka mi stanęła gdyż ulicą szła laska prawie goła ,żar leje się z nieba jest 29 w cieniu , oczywiście jestem osłonięty przed ludzmi z ulicy lecz z górnego piętra podejrzała mnie sąsiadka i galopem zeszła na moje piętro i dobija się więc otworzyłem tak jak stałem (i tak mnie widziała całego). Ja 53 lata ona 44, zaczyna mnie umoralniać , jak tak mogę stary a głupi i temu podobne teksty . Wysłuchałem cierpliwie poprosiłem by weszła do pokoju poprowadziłem jej ręke na mojego wacka by się nim zajęła jeszcze mocniej , zdjąłem jej stanik (piękny biust) pobawiłem się pięknym biustem zdjąłem spodnie i stringi zająłem się jej muszelką , nie miała siły się bronić . Oczywiście znaliśmy się od dawna byliśmy na ty lecz nigdy nie kochaliśmy się ma młodszego faceta .Mimo upału choć mam klimę dostała mocną dawkę spermy na twarz piersi , dostała takiego orgazmu że obawiałem się o nią czy z tego wyjdzie , trwało chwilę nim doszła. Wypiliśmy małą kawkę , ona poszła do siebie ja ponownie na balkon z wackiem na wierzchu , spojrzała w duł uśmiech i zostawiła mnie w spokoju. Mam cichą nadzieję że odwiedzi mnie ponownie prywatnie gdyż jest pojętną uczennicą a co ważne umie milczeć .

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Jestem starszy facetem pod 70 wdowiec , lecz ciągle podobają się młode dziewczyny , nieraz patrzę z premedytacją na nie pożądliwie gdyż chciał bym jakąś reakcję . Dlatego mam pytanie lecz tylko kobiety poproszę o odpisanie. Czy takiemu facetowi wypada gapić się na młode kobiety , czy kobieta nie czuje obrażona przez tak starego faceta . Może ja mam jakieś odchyłki od normy że podobają mi się jeszcze kobiety.bardzo proszę o szczere odpowiedzi tylko panie.

Gość gość
Nie masz odchylow :) Masz prawo patrzec na dziewczyny

Gość gość
a starsze kobiety na młodych

Gość gość
Jesteś w normie. Ja lubię patrzeć na starszych mężczyzn bo takich lubię i tacy mi się podobają, problem w tym że w takim wieku już się chyba wstydzą podrywać młodsze kobiety, a szkoda bo chętnie bym się umówiła.