Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko w swietlicy opinie

Polecane posty

Gość gość

witam, prosze o opinie mamy, które daja pierwszaki lub zerówkowiczów do świetlicy na cały dzień. ja nie mam niestety juz rodziców do pomocy w zaprowadzaniu i przyprowadzaniu dziecka i pozostaje mi świetlica. za moich czasów to było cos fajnego, a jak jest teraz?

Gość gość
Jak na cały dzień ?, przecież dziecko w szkole ma lekcje

Gość gość
to oczywiste, ale jesli ma lekcje od 10 do 14, to w praktyce jest tam od 7 do 17...

Gość gość
Obejrzyj tę konkretną świetlicę, jakie dzieci mają tam warunki. Zwykle są to zbyt małe, duszne pomieszczenia i dzieci się w nich męczą. Jeśli na 10-tą, a od 7ej, to zaczynając lekcje będzie już zmęczone.

Gość gość
Moja siostrzenica nie chce ze świetlicy wracać.

Gość gość
Mój siedmiolatek chodzi do świetlicy po lekcjach. Sam mnie prosił i jest zachwycony. Spędza czas bawiac sie z rowiesnikami. U nas jest to szczescie, ze ma tam rowniez ulubiona kolezanke z klasy wiec jest super. Najlepiej zapytaj Twojego dziecka czy by chcieli tam chodzić. Zapisz na początek tylko na kilka dni i jak będzie się podobało to myślę, że to świetny pomysł

Gość gość
ok, dzieki za porady. nie wiem jak u nas bedzie. tesciowa odmówiła pomocy i stad ta swietlica