Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma zły nastrój to powód by nie pisać?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam chłopaka w necie widzieliśmy się trzy raz było ok dużo pisaliśmy. W poniedziałek jego stan zdrowia się pogorszył chodzi o kark miał.juz kontuzje. Nie może teraz pracować i lekarze nastraszyli go ze nie będzie mógl wykonanywac zawodu kucharza który kocha. Powiedziałam że będę cierpliwa i przeczekam. Wtorek cisza w środę napisał kilka wiadomości ze nie ma humoru z poprzedniego miejsca pracy nie chcą wypłacić kasy. Czwartek i piątek.dalej cisza. Irytuje mnie to rozumiem ktoś jest zły załamany ale jeden sms chociaż.na dzień to nie jest zbyt wiele prawda?? Było też wcześniej że pół dnia nie pisał i potem ze nie ma nastroju sprawy rodzinne. Ja nie wiem czy to normalne czy nie?

Gość gość
Musicie to wyjaśnić między sobą.

Gość gość
to normalne, każdy jest inny, jedni muszą się wygadać , inni na problemy reagują zamknięciem się w sobie, jeśli to co Ci powiedział jest prawdą, to poprostu mu się skomplikowało życie. To co mogę poradzić to cierpliwość, odzywaj się do niego co jakiś czas, okaż wsparcie i bądż wyrozumiała

Gość gość
to normalne, każdy jest inny, jedni muszą się wygadać , inni na problemy reagują zamknięciem się w sobie, jeśli to co Ci powiedział jest prawdą, to poprostu mu się skomplikowało życie. To co mogę poradzić to cierpliwość, odzywaj się do niego co jakiś czas, okaż wsparcie i bądż wyrozumiała X Dokładnie. Ja też jestem takim typem, który zamyka się w sobie i z nikim nie rozmawia, po prostu musze dojść do siebie w samotności, ale mało kto, to rozumie.