Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się czujecie z myślą że niektóre 13 latki mają większe cycki niż wy ?

Polecane posty

Gość gość

złość, smutek, frustracje, wściekłość?

Gość gość
Słonie

Gość gość
maja dobry poziom estrogenow. ale i tez nie garbia sie tak jak my. ja przez garbienie dorobilam sie zwisow. hormony tez juz nie te. w wieku 14lat wazylam tyle samo co dzis ale cyc mialam B80, teraz jest taki sam ale juz idzie w dol, to juz nie to samo. trzeba by kupic sobie pajaczka i zaczac cwiczyc

Gość gość
mniej więcej tak jak ty z myślą, że niektórzy 7-latkowie mają większe fiutki niż ty 🖐️

Gość gość
Widzę to ale nie przeszkadza mi to, że ona ma większy biust ode mnie.

Gość gość
Hehe, 13 latki (niektóre) są nawet wyższe od niektórych 30 letnich facetów :P Ciekawe jak się oni z tym czują, znaczy , że jakieś smarkule są od nich wyższe :P

Gość gość
Szczerze? Ja bym się cieszyła jakby mi te cholerne cyce odpadły. Nie lubię cyców, po cholerę mi one, zazdroszczę tym z małym biustem akurat, a jak widzę jakąś z jeszcze większym cycem to mam uciechę

Gość gość
Mało prawdopodobne, bo noszę 65 H.

Gość gość
znam dziewczyny,ktore operacyjne zmniejszaly piersi bo byly za ciezkie i kregoslup im wysiadal ,wiec nie zazdroszcze,wole moje male

Gość gość
wiesz co gosciu... chvj mnie obchodzi jakie kto cycki nosi - trzeba byc prymitywem zeby sie ogladac za czyimis cyckami, albo zboczencem, wyp...... 🖐️

Gość gość
maja wieksze cycki,piękne pupcie i wcięcie w tali i co najwazniejsze są chętne !!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ja w wieku 13 lat miałam zalążki piersi, dosłownie takie kozie spiczaste cycki. Teraz mam dużo większe bo i ważę spoooro więcej. Był czas że jako 20-latka nosząca stanik 75a (byłam wtedy po prostu kilkadziesiąt kg szczuplejsza niż teraz) napotykałam po drodze takie na oko 15-tki z dużo większym biustem i nie było mi do śmiechu, czułam się jak niedorobiona. A teraz obawiam się schudnięcia, bo wiem że pierwszy na tym ucierpi biust i nie ma na to sposobu, taka genetyka...

Gość gość
Lubie popatrzec. Sama mam 70E I jakos znie mam kompleksow. Ogolnie lubie swoja figure a jestem przed 40 tka.

Gość gość
Duże cyce to atrybut kobiety.

Gość gość
Tak, ale jak do dużych cyców dochodzi duża reszta?

Gość gość
od dużych bolą plecy, to cholerstwo ciężkie przecież, tkanka tłuszczowa lekka nie jest. Bo cyc to głńwnie tkanka tłuszczowa i trochę tkanki gruczołowej. Chłopom się podobają dobrze zrobione silikony u celebrytek i myślą, że to tak ma być. To chociaż duże jest lekkie, a przeciętna matka Polka ma biust na brzuchu, bo nie ma kasy na Triumpha nawet