Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudzielcowa panna

Jest sobota a ja chyba wolałabym siedzieć w pracy

Polecane posty

Gość Rudzielcowa panna

Przynajmniej miałabymm do kogo gębę otworzyć... Od rana siedzę sama w domu a mąż od wczesnego rana na imprezie sportowej z kolegami wróci późnym wieczorem (po 23). Roczna córka marudzi od rana. Spać-nie, jeść-nie, pić-nie, tylko marudzi marudzi marudzi. Już nie mogę tego słuchać...W dzień powszedni już trochę lepiej przynajmniej wtedy chodzę do pracy i mam 8 g. spokój. Odbieram dziecko ze żłobka czekam 3 godziny aż mąż wraca (ok 20), on idzie na trening wraca 21 a 22 idziemy spać....tyle mam z małżeństwa. Acha, żeby on miał czyste sumienie to zaproponował że jutro się dzieckiem zajmie tylko nawet nigdzie nie wyjdę bo jutro niedziela i wszystko zamknięte.

Gość gość
Co ty pieprzysz?! Rodzina i bachorek to cos pieknego. Cel i szczescie kazdego czlowieka a ty narzekasz? Wstydz sie. Powinnas dostac lanie kablem na gola doope!!!

Gość gość
a ja się z kolei cieszę że nie ma mnie w pracy i nie musze słuchać gadających bab,mordki się im nie zamykają,masakra jakaś,a dziś cudowna cisza i spokój ,uwielbiam to

Gość gość
a czego sie spodziewalas robiac dziecko? przeciez kazdy wie ze kobieta zamienia sie w matke i tylko matke, a facet dalej robi co chce. zamiast zyc szczesliwie z mezem to na wlasne zyczenie wladowalas sie w gowno. i tak malzenstwo twoje juz umrze, teraz tylko dziecko bedzie a ty jestes od tego aby go oporzadzic. Glupie te baby jak but ze sie godza na dzieci

Gość gość
przecież to baby chcą dziecka,a potem jęczą,ja nie chce nie mam to inni mi jęczą czemu nie mam ,parodia normalnie

Gość gość
te dyżurne trolle powinni powystrzelać

Gość gość
czyli ciebie trollu

Gość gość
A gdzie pracujesz?

Gość gość
Rozumiem cię, mój facet też woli iść z kumplami na piwo niż spotkać się ze mną, a był w tygodniowej delegacji, więc chyba bardziej powinien tęsknić za mną niż za nimi... Mam od niedawna pracę od poniedziałku do piątku, chyba zwariuje w te samotne weekendy.

Gość gość
jesteście nudziary,ja nigdy się nudze,ciesza mnie weekendy tylko dla mnie,tak samo jak nie tylko dla mnie :-) zawsze chlopy bardziej tęsknili za mna niż ja,wy jesteście nudne wiec i oni się nudza z wami,niestety

Gość gość
Witaj w dorosłym życiu:)

Gość gość
15.20- te same spostrzezenia;-)