Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naprawdę nie mam nic przeciwko karmieniu piersią w miejscach publicznych ale...

Polecane posty

Gość gość

To co zobaczyłam dzisiaj było żenujące. Weszłam do takiego małego sklepu z odzieżą a tam babka siedzi na krześle obok wieszaka z ubraniami, była w sukience więc podwinęła ją do pasa i karmiła cycem dziecko i było jej widać takie sprane majty burojakiego koloru. Dodatkowo sprzedawczyni to była chyba jej znajoma bo bez krępacji moja osobą klęła k*****i i c*****i i opowiadała, że jedzie do Warszawy zrobić sobie botox razem z obecną tam córka, którą oceniam na jakieś 15 lat. I teraz te majty mam przed oczami,ja bym się ze wstydu spaliła.

Gość gość
0/10 , -1 za prostacki język

Gość gość
wysil się bardziej

Gość gość
a ja autorce wierzę, ludzie sa różni i sytuacje są różne, są elwegancie kobiety i żulówy

Gość gość
Nie rozumiem, opisałam sytuację,którą dziś zastałam w sklepiku. Co tu jest do wierzenia? Ja sama nie mogłam uwierzyć.

Gość gość
I to nie była jakaś żulówa, ładna młoda kobieta w dodatku szczupła i zgrabna a w buzi kibel. No i te majty...

Gość gość
Tiaaaaaa , pisalas kilka miesiecy temu podobne prowo , tez babka w sklepie miedzy regalami cycki wywalila Wiesz gdzie w twojej opowiastce jest skucha ? Kobiety karmiace piersianie ubieraja sukienek czy bluzek ktore musialy by podciagac no ale skad gimbaza ma wiedziec ze sa specjalne ciuchy dla mam karmiacych

Gość gość
Takie właśnie "na poziomie" kobiety kp dzieci...Pisza tu ze to prowo.Dobrze by bylo..Tyle ze ja podobna scene widzialam w b czest uczeszczanym miejscu.W n-le ful ludzi,czest grupki mlodych chlopcow,biegajacy ludzie i lawka przy takiej powiedzmy" sciezce " nad zalewem.Laska od razu widac twarz nie skazona mysleniem,siedzi na takiej lawce(mogla odwrocic sie choc tylem lub zakryc)karmi cycem(wielki zwisajacy beret wiec nie moge napisac piers bo to okropny cycuch byl) UWAGA chlopca okolo 2 lat!!! Choc mam 3 corki i kp naprawde brakuje mi juz tolerancji zeby takie ohydne widoki zaakceptowac.Baby sa jak krowy-traktuja swoje intymne miejsca jak wymiona.Jak zwierzeta.Przykre i slabe.

Gość gość
nie wierze ze matka kp nosi sukienki. przeciez to widac całe majty. poza tym jak juz to zsuwa się ramiączko i daje od góry. widac ze autorka ma uposledzenie umysłowe skoro zaklada prowo i nawet nie wysili się zeby logicznie pomyslec.