Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ścięłam włosy i wyglądam fatalnie

Polecane posty

Gość gość

Miałam włosy do ramion, rok temu ścięłam i mi się nie podobało, niczego się po tym nie nauczyłam- ścięłam znowu. Tydzień temu. Jak wyszłam od fryzjera wyglądałam w miarę znośnie. Włosy krótkie, wycieniowane. Dwa dni później umylam i uświadomiłam sobie, że wyglądam strasznie :o jakbym sama sobie obcięła nożem kuchennym :o Teraz mam takie obrzydliwe kłaki na głowie. Moje włosy mają to do siebie, że są najgorsze, jakie tylko mogą być: zero objętości, przyklapnięte, rzadkie, cienkie, połamane, rozdwojone, rozczochrane, elektryzujące się itp itd Widocznie przed obcięciem zabrakło mi nieco punktów IQ, że nie wzięłam tego pod uwagę. Sytuacja jest dramatyczna :o :o :o

Nie martw się, włosy mają to do siebie, że odrastają... tylko nie obcinaj więcej....:-)

Gość gość
peruka, albo doklej se z łoniaków

Gość gość
A jak myslicie, kiedy mi odrosną?

Gość gość
nie mow ze na krotko obcielas tzw na chlopaka a nie np na boba. bo na chlopaka to zadna dziewczyna dobrze nie wyglada! zadna. i wlosy odrastaja 1 cm na miesiac

Gość gość
Skoro tydzien temu scielas to chyba nie masz rozdwojonych tak szybko? Jak masz cienkie wlosy to lepiej wygladaja jak sa krotkie. No i przede wszytskim samemu sie tak nie ulozy wlosow jak zrobi to fryzjer :) odrosna nosek do gory.