Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt mała ciąża

Polecane posty

Gość gość

W/g miesiączki jestem w7 tc i 3 d. na usg byłam dwa razy w dniu spodziewanej miesiączki. Nic nie było widać. I dwa tygodnie później. Tzn.wczoraj gin stwierdził że to 5 -6 tc. czy możliwa jest aż taka różnica. owulacjie miałam npewno w 15 dc. Przechodzę ją bardzo boleśnie

Gość gość
Z tym odczuwaniem owulacji różnie bywa... Może faktycznie było przesunięcie... A jak z regularnością cyklu? Generalnie jeśli nie było przesunięcia owulacji to na tym etapie (do ok 12 tc) powinna rozwijać się w stalym tempie. Chciaż tu nie ma sztywnych ram, zagnieżdżenie mogło być później itp.. Musisz czekac na kolejne usg, najważniejsze jest serduszko...

Gość gość
U mnie było podobnie. Owulacja piąty sierpnia a lekarz mówił że około 10-12. Ja byłam pewna że piaty bo tylko w ten plodny dzień współżyłam i jest chłopak wiec musiało być piątego bo plemniki męskie nie przetrwałyby tak długo. Ciąża była mała. Synek po porodzie miał 2900 pięknie rośnie i odrabia straty z brzucha. Jest na piersi i przybiera 1.5 kg miesięcznie. Zdrowy i piękny. Życzę by u Ciebie też tak było.