Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duch święty i my

Polecane posty

Gość gość

Czy będziesz chciała ze mną podyskutować o Duchu Świętym.

Gość gość
Najpierw się przedstaw.

Gość gość
ona mnie zna

Gość gość
Piszesz na forum, więc proszę: przedstaw się i opisz swoją historię, skoro zaczynasz. Temat jest bardzo ciekawy. Przez kilka miesięcy wydawało mi się, że czułam Jego obecność. To były najpiękniejsze miesiące w moim życiu, ale teraz zastanawiam się, czy to nie był wewnętrzny szok chemiczny spowodowany zakochaniem. :(

Gość gość
wierzę w opiekę Ducha Świętego,który sprawia jak ma być,mimo,że moje życie jest dziwne i groteskowe,męczące i w**********e,

Gość gość
i chciałbym przynajmniej przeciętnej dziewczyny która ma podobne fazy

Gość gość
Za mało konkretnie piszesz, opisz swoją historię. Póki co, Twoje posty do niczego nie prowadzą - ani to opis własnych doświadczeń, ani próba dialogu, ani nic. Skoro nie chcesz pisać, to po co zaczynasz temat?

Gość gość
co mam ci napisać,było w moim życiu ostatnio bardzo dziwnie,i obsesyjnie zacząłem modlić się do Boga o opiekę,i nie jest dobrze,ale coś się poprawiło,ustabilizowało,a co ma być dalej to będzie

Gość gość
Ja tak miałam, że jak przeżywałam trudną sytuację w życiu, to po przekroczeniu pewnego ekstremum rozlał się we mnie jakiś taki ponadnaturalny spokój i żyłam dłuuugo jak na haju. Byłam przy tym naprawdę przekonana, że mam kontakt z Bogiem. :D Ale tak jak mówię, chyba odczarowałam rzeczywistość, bo potem zaczęło mi się wydawać, że po prostu mój organizm zasypał mnie wtedy narkotykami, żeby zawalczyć o swoje racje. Nigdy nie ćpałam, ale podobno ludzie po dragach mają różne halucynacje, omamy i śmieszne jazdy. Nie wiem, jaka jest prawda o świecie, ale to by pasowało. Człowiek to takie zaawansowane laboratorium chemiczne. Na całym świecie szamani, magowie i guru różnych religii kontaktują się z czymś wyżej i zostają prorokami. Ba, są skłonni nawet umrzeć we własnej sprawie, a przy tym sporo z nich naprawdę coś ćpa (Afryka), itd. :D Jezus zniknął kiedyś na pustyni... może były tam jakieś zioła, grzybki albo piękne kobiety. :D