Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TABLETKA ellaone ! czy ktoś bral?

Polecane posty

Gość gość

byla skuteczna ? dzis w nocy kochalam sie z partnerem , skonczyl we mnie . BEZCZELNY TYP . pobieglam do apteki za 120 zl kupiłam tabletke i wzielam . czy ktos moze sie wypowiedziec czy jest skuteczna ?czy okres przyjdzie w terminie ?

Gość gość
Ja dziś wzięłam, ale kosztowała 90 zł. Zobaczymy co będzie, bo chyba miałam dziś owulacjie...

Gość gość
autorka--u nas 120 zl kosztuje mam stres ,że nie zadziala wczoraj mialam ostatni dzien plodny :/

Gość gość
Hmm... Ona chyba działa, żeby nie dopuścić do owulacji, a jak już jest to chyba po ptokach...

Gość gość
Zadziała ale okres raczej nie przyjdzie o czasie. Ja mialam pare dni po przyjęciu tabletki obfity okres. Tez mialam owylacje u skończył we mnie wiec na następny dzien kupiłam za to 106zl

Gość gość
A ja sie smieje z tych co kupuja jedna pigułkę za ponad 100 zl. Jest metoda ktora kosztuje 7 zl i jest tak samo skuteczna jak ellaone czy postiron. Idzie sie do ginekologa i prosi o receptę na microgynon21 ale to trzeba wczesniej zeby miec pod reka. Po nie zabezpieczonym stosunku bierze sie 5 sztuk, po 12 godzinach kolejne 5. I jest taka sama dawka jak w pigułce na 160 zl. Wazne zeby bylo 10 mg lewonogestrelu. Stosowałam ta metode 3 razy. A nazywa sie Yuzpee. Tania i skuteczna.

Gość gość
autorka--to byl 14 dzien cyklu .wzielam ja 14h po stosunku .