Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dla tesciowej na urodziny 55

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pomyslu co jej kupic,moze ktos do radzi do dam ze ja uwielbim I zjemy naprawde super ze soba...myslalem o ladnej torebce ale nie wiem czy to dobry pomysl

Gość gość
Sorry za moj telefon boze co on wstawia

Gość gość
Zależy co ona lubi, a każdy lubi co innego. Jedna będzie lubiła na przykład dobre (i drogie) kosmetyki, wypady do kosmetyczki czy spa, innej spodoba się torebka, innej biżuteria lub zegarek. To Twoja teściowa, skoro się lubicie to powinnaś wiedzieć co lubi.

Gość gość
chyba "powinieneś", pisze w rodzaju męskim

Gość gość
skoro żyjecie bardzo dobrze to ja bym stawiał na coś oryginalnego. Może wykup jej turnus weekendowy w hotelu ze spa? Generalnie dla seniorów najlepszym miejscem na taki odpoczynek jest Ciechocinek jak wiadomo a z hotelów tam polecam Abidar. Mają nowoczesne SPA przystosowane dla starszych ludzi. Do tego w hotelu bardzo kameralny klimat panuje (hotel prowadzony rodzinnie) więc idealne miejsce na relaks :)

Gość gość
Zawsze zegarek to jest prezent na czasie. Ja kupiłam zegarek dla tesciowej na 60 urodziny i był bardzo zadowolona. Bardzo fajne i firmowe zegarki mozna kupić na tej stronie http://zegarki-magar.pl/.

Gość gość
Czemu zielony? Brązowy bardziej pasuje dla starszych osób. Bron boże fiolet bo bedzie wygladala jakby miala oko podbite jeszcze ktos gotów pomyśleć że to byl Twój prezent dla teściowej :D

Gość gość
No nie mogę...kurna ale wy jesteście ...55 i lat i seniorka??? Nie młódka , ale nie seniorka na litość boską..po ile macie lat..20?