Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego moj styl ubierania tak razi kobiety

Polecane posty

Gość gość

Glupia sprawa ale juz mnie wkurza. Razem z mezem mamy srednie zarobi . Nic nie da sie odlozyc narazie ale na miesiac zycia oplat starcza . Kupuje tanie ciuchy bo mnie nie stac na drogie za to zawsze wyszukam w sklepach tanie I eleganckie bo takie lubie w koncu mam 27 lat wiec wole taki styl niz luzacki . Tesciowa, szwagierke I wogole kobiety w rodzinie to drazni nie wiem dlaczego . One ubieraja sie tak na wygodnego I spoko co kto lubi .Za to do mnie wiecznie sa docinki na ten temat ."wystrojona jak dama " , " co sie tak wystroilas ","ale sie odwalilas " ,glupie usmieszki , obgadywanie .... przykro mi bo nic zlego nie robie a to ze chce ladnie wygladac ? Co im to przeszkadza.....

Gość margo0001
zazdrość....... wiem ja też lubię się dobrze ubrać wydaje sporo kasy na ciuchy a na malowidła jeszcze więcej to normalne, normalna dziewczyńska natura. Mnie koleżanki czasem dogadują bo mam zawsze świetny modny elegancji makijaż ale wiem że to z zazdrości. Jak kobie może się nie malować? nie rozumiem tego

Gość gość
Myślę, że nie zazdrość tylko stare dobre "innych trzeba wyśmiać". Jeżeli chodzi o styl to jestem Twoim kompletnym przeciwieństwiem i też zdarzało mi się słyszeć docinki bo "powinnaś trochę spoważnieć". Nie wygrasz, po prostu to olej.

Gość gość
bez przesady z tą zazdrością. dzisiaj można kupić naprawdę dobre kosmetyki do makijażu za grosze. a kobiety krytykują inne, bo po prostu mają wąskie horyzonty i nie lubią inności. myślą, że tylko ich sposób ubierania się jest "jedyny właściwy i na miejscu" . współczuję, że to rodzina, bo od nich się nie odetniesz. nie wiem, może utnij te komentarze jakimś "mocnym" tekstem, żeby je trochę ośmieszyć typu "ubrałam się jak dama, bo czuję się damą, a ty nie?" / "lubię ładnie wyglądać, a ty nie" / "ty też możesz ładnie wyglądać, jak chcesz, mogę ci pomóc". teksty trochę chamskie, ale czasami trzeba się zniżyć do poziomu dyskutanta, inaczej nie dotrze.

Gość gość
up

Olej to :) I naucz się olewać wszystko na czym Ci nie zależy, bo tylko zatruwasz sobie życie :)

Gość dyżurny dyktator mody
No wieszz, do sadzenia buraków ubrania od Gucciego są passe w tym sezonie