Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość były krakus 23 lata

przeprowadzam się do Namysłowa czy to źle?

Polecane posty

Gość były krakus 23 lata

Dostałem prace w VELUXIE W NAMYSŁOWIE ZA 2200 BRUTTO MOJA ŻONA BEDZIE PRACOWAŁA NA KASIE W NAMYSŁOWSKIEJ BIEDRONCE ZA 2 TYSIĄCE BRUTTO CAŁA JEDNA PENSJA BĘDZIE Szła na spłatę kredytu hipotecznego kupiliśmy dom na obrzeżach Namysłowa około półtorej km od centrum mam blisko na stadion i na basen i do sauny i klubu zapaśniczego ma tam w moim rejonie miasta hala sportowa powstać inne miejsca jak banki bary restauracje kawiarnie puby kręgielnie dom kultury kluby muzyczne taneczne kosmetyczki urzędy zakłady fryzjerskie itd znajdują się w centrum ok 2 km od mojego domu który kupiłem miasto jest spokojne nie ma korków w godzinę można dojechać do Wrocławia i Opola jest tam dużo zieleni miasto jest piękne sram na spamera od Namysłowa ps na mojej ulicy są technika zawodówki szkoła dla dorosłych OHP SZKOŁA PODSTAWOWA NR 5 INNE PODSTAWÓWKI GIMNAZJA OGÓLNIAK SZPITAL DWA POSTERUNKI POLICJI PKS/PKP OŚRODKI ZDROWIA ITD SĄ W PROMIENIU KILOMETRA -PÓŁTOREJ ODE MNIE MOŻE GÓRA DWA JEST DUŻO PARKÓW ZIELENI Z DWÓCH STRON NAMYSŁÓW Z LASAMI GRANICZY MAŁY HAŁAS CO MYŚLICIE WARTO? PS CAŁE ŻYCIE MIESZKAŁEM W KRAKOWIE :) NAWET DO SUPERMARKETÓW JAK LIDL BIEDRONKA INTERMARCHE BRICOMARCHE KAUFLAND TESCO MEDIA EXPERT DINO NEONET EKO CARREFOUR ITD. I DWÓCH GALERII HANDLOWYCH MAM OKOŁO KILOMETRA A DO INNYCH MARKETÓW GÓRA 2-2,5 KM ps Namysłów to piękne miasto nie obchodzi mnie spamer bo tacy się w każdym mieście znajdą wy wcale jesteście nie lepsi ps mam żonę i spodziewam się dziecka :)

Gość były krakus 23 lata
Co myślicie warto? Dom już kupiłem do jesieni się pewnie wprowadzimy :) bo trzeba troche odmalować odnowić zrobić remont i będzie git

Gość gość
czyżby następny spamer?

Gość były krakus 23 lata
Wy jesteście nie lepsi przecież nie wszyscy Namysłowianie to spamerzy tak jak nie każdy krakus chodzi z maczetą czy nie każdy warszawiak to cwaniak

Gość gość
Mieszkaj gdzie chcesz :)

Gość gość
Źle :P

Gość gość
Będzie drugi spamer :P

Gość gość
W*********j

Gość gość
On autor idzie w przeciwnym kierunku niż wrony :P

Gość gość
Źle