Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mówił o sobie czy o mnie?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie odnośnie relacji damsko-męskich. Sytuacja miała miejsce całkiem niedawno w robocie. On dzwoni, że coś tam potrzebuje, ja, że później. Oddzwoniłam i upewniam się, że to i tamto i że zamówię sobie na magazynie paletę, zobaczę i mu zwolnię towar. On zdziwiony, że to mi tak od ręki ściągną. Ja, że jak się ładnie do nich uśmiechnę, to czemu nie. On się roześmiał, ja: 'no co? jak się do nich ładnie uśmiechniesz to ci nie zdejmą?", a on: "ja się tak ładnie nie uśmiecham". ja, że zależy do kogo się uśmiecha, a on powtórzył: 'ja się tak ładnie nie uśmiecham'. zamówił mi paletę przysłał, smsa, że da znać jak zdejmą, odpisałam mu: 'widzisz, twój uśmiech działa'. Pytanie - mówił o swoim uśmiechu czy to komplement dla mojego uśmiechu?

Gość gośćże
Prawdopodobnie o Twoim. Chyba musi Ci się on mocno podobać skoro tak analizujesz każde jego słowo ;-) To że on tak powiedział wcale nie musi nic znaczyć, ja też mówię klientom komplementy, oni mnie, ale nie traktuje tego serio, po prostu takie miłe urozmaicenie dnia :-)

Gość gość
Analiza się zaczęła jak koleżanka, która pracuje w podobnych godzinach jak on mi podpowiedziała: "ja nie chcę nic mówić, ale to jest fajny chłopak i przychodzi tu tylko jak ty jesteś". Na moim stanowisku pracuję na przemian z trzema koleżankami i mamy ten sam zakres obowiązków. Twoim zdaniem nie warto analizować, bo to nic nie znaczy? Ok, dzięki.

Gość gość
Było to już

Gość gość
Ale to już było...

Gość gość
Pewnie mówił o sobie, a ty sobie wkręcasz, że o tobie

Gość gość
Albo tak klepie każdej dziewczynie. Długo go znasz? to kolega?