Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marion1234

Jak zakończyć związek gdy On nie pozwala odejść?

Polecane posty

Gość marion1234

Witam. Z chłopakiem jestem już prawie 4 lata. Niestety ja Go już nie kocham,nie podnieca mnie,nie ma chemii,nawet rozmawiać z Nim nie potrafię. Wiele razy z nim zrywałam,ale niestety i tak wracaliśmy do siebie. Przekonywał mnie,prosił,błagał... Doszłam do wniosku,że muszę mu powiedzieć prawdę,że go nie kocham i nie podoba mi się,że seks jest okropny itd. Niestety przyjeżdżał do mnie i do rodziców nadal,starał się bardzo. Znowu wróciliśmy do siebie. On nie bierze mnie na serio z tymi słowami bo ciągle wracam do Niego,ale nie potrafię inaczej,bo mi Go szkoda,bo się stara,bo przyzwyczaiłam się do Niego,bo spełnia moje zachcianki. Jak definitywnie z Nim skończyć,skoro po tym i tak do mnie przyjeżdża,a jak go wpuścić nie chce to siedzi godzinami w samochodzie,albo przychodzi do moich rodziców.

Gość gość
To z nim po prostu zerwij i tyle. I nie wracaj. Powiedz żeby po prostu spi/erdalał, bo go już nie chcesz. I nie ulegaj mu.

Gość
jak mogłaś powiedzieć mu że seks z nim jest okropny, jeszcze po 4 latach związku?! :o to naprawdę bardzo chamskie...co do pytania-zerwij kontakt i nie reaguj na jego zachowanie-nie odpisuj, nie rozmawiaj, nie tłumacz jeśli jest tak namolny(te jego siedzenie w samochodzie nie jest normalne), tylko musisz być konsekwentna.

Gość gość
zerwij z nim i wyjedz na pare dni z miasta, by nie mogl cie przesladowac. nie mow rodzicom, gdzie sie zatrzymasz, by mu nie powiedzieli