Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz nie chce seksu

Polecane posty

Gość gość

Mamy po 20 pare lat, jestesmy małżeństwem niecaly rok. Maz nigdy nie byl jakoś specjalnie napalony na seks zawsze to ja go inicjuje, ale wiecznie słysze wymówki "jutro, nie chce mi sie, nie mam ochoty, NIE ZMUSZAJ MNIE" miałam juz kilku facetow w swoim zyciu i to zachowanie jest dla mnie conamniej dziwne.. Poziom jego testosteronu wynosi ZERO, albo i na minusie jest. Przed slubem nie było az tak zle jak teraz bo jednak zawsze kiedy chcialam to seks był a po slubie klapa. Nie ma kochanki na milion %... Były rozmowy, placz, proszenie, grożenie.. Kiedy ja nie inicjowalam seksu potrafiło go nie byc 3 tygodnie maz ostatnio mowil ze wtedy był szczesliwy jak nigdy. Czy to jest choroba ? :( zupelnie sie nie zgralismy bo moje libido jest bardzo wysokie, i mam na prawde takie mysli zeby z kims sie porzadnie poprzytulac i boje sie ze kiedys to dojdzie do skutku.. Jesli o mnie chodzi chyba nie jestem najstraszniejsza, mam powodzenie i jestem typem dziewczyny która moj maz uwielbia...

Gość gość
Tak właśnie mają faceci z żonami.

Gość gość
nie mowcie ze to jest normalne bo na pewno nie jest, zeby maz do zony mowil NIE ZMUSZAJ MNIE .... Wczoraj chcialam sie kochac bo od 5 dni nic i co uslyszalam " daj mi spokoj" czuje sie jak gowno.

Gość gość
Przeczytaj to powyżej. Teraz wiesz jak się czują mężowie i po co jest roksa.

Gość gość
Jeżeli poza seksem się wam układa, to znajdź sobie kogoś na boku do łóżka i już.

Gość gośćwkość
Kup sobie dildo. Tylko trochę większe jak to, które wyrzuciłaś w dzień ślubu.