Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem mezczyzna przed 40stka, chcialbym sie wyszalec, imprezy, spontanty

Polecane posty

Gość gość

spacerty z dziewczyna brzegiem morza, seks na wydmach, szybka jazda samochodem tego chce od zycia na te chwile, najpierw sie musze wyszalec, a potem zalozyc rodzine !

Gość gość
no to szalej, ktoś Ci broni?

Gość gość
za stary jesteś na takie rzeczy, głowa siwieje du/pa szaleje widzę...

Gość gość
na studiach bylem lamusem mieszkalem z rodzicami, wiec sie nie wyszalalem potem zylem praca chce chclac browary i uprawiac przygdny seks z ladna wytatuowana 22 latka

Gość gość
a że się tak zapytam: kogo to gooovno obchodzi???

Gość gość
40 lat i jeszcze się nie wyszalałeś? Ale obciach

Gość gość
jakimi konsekwencjami?

Gość gość
To kiedy chcesz tę rodzinę założyć, w wieku 50 lat? To już będzie za późno, panie w Twoim wieku zaczną menopauzę, a 20-stki nie będą chciały dziadka na ojca swoich dzieci. Chyba, że kasę masz sporą, to znajdziesz chętną ale i tak będzie cię zdradzać.

Gość gość
moze wystarcza mi dwa lata szalenstw i zalozenie rodziny majac 42 lata z kobieta 32 letnia wtedy

Gość gość
Kolego ja jestem w twoim wieku i niestety jestem już łysawym facetem z brzuszkiem ale raczej wyszalałem sie przed 30 a teraz to tylko na piwo wychodzę po robocie takie moje szaleństwo :)

Gość gość
to znowu pan manager lat 36, z bliznami po trądziku, który był lamusem za młodu i marzy mu się młoda dziewoja i szaleństwo... :O

No spontaniczny seks to ryzyko chorób i ciąży, jazda samochodem bez ograniczeń prędkości grozi spowodowaniem wypadku i latami w pace, a jak będziesz szalał to ktoś cię wy****a na kasę.

Gość gość
Mam 38 lat I nie chcialabym 42 latka a temu sie marzy 34 hahahaha

Gość gość
10;45 hehehe malo tu wniosla twoja wypowiedz zyj dalej marzeniami, ze znajdziesz mlodszego tak zawsze bylo w zwiazkach iz to facet byl kilka lat starszy

Gość gość
Kwestia jest taka czy 42 latek chciałby 38 letnie próchno...

Gość gość
A nie wyszalałeś się za młodu ? Hehehehe drugiej młodości się zachciewa :)

Gość gość
nie drugiej, tylko pierwszej

Gość gość
Sorry muchomory, mam 21 lat i dla mnie każdy facet po 35 r.ż., niezależnie od majątku, to stare próchno. :)

Gość gość
No przy wieku 21 lat tak bywa. Nie martw się kiedyś i Ty będziesz próchnem dla młodszych :)

Gość gość
do gość 10:53 czy coś się wydarzyło w młodości, że dopiero teraz jest ta pierwsza ?

Gość gość
10:55 Mam nadzieję jednak być próchnem, które przybiera na ilości zmarszczek z godnością wśród ludzi w moim wieku, a nie usiłuje sobie wynagrodzić utraconą młodość marzeniami o młodym byczku. :D 🖐️ Co w sumieeee nie będzie takie trudne przy zadbanym ciele. Młodzi lubią MILFy... Ale wolę rówieśników. :)

Gość gość
10.57 no napisalem, niesmialosc, bycie pod silnym wplywem rodzicow, mieszkanie z nimi, bycie grzecznym chlopcem przeimprezowealem jedna 20sta tego co inni albo i mniej ale nie bylem takim typowym kujonem, ja chcialem mimprezowac, ale byles zamkniety w sobie, niesmialy, balem sie rodzicow a wiec nie imprezowalem, nie mialem dziewczyn :(

Gość gość
Ja zaczelem szaleć ok 30. Jest lepiej bo masz kasę i na więcej możesz sobie pozwolić. Co więcej zarazilem tym dwóch zonatych kolegów. Wczoraj wpadliśmy na kolejny spontaniczny. Wyjeżdżamy w czwartek na weekend na IBIZE. Moi koledzy właśnie informują o tym swoje zony.;).

Gość gość
22latki już nigdy nie będziesz miał, dla ciebie już tylko 40-latki

Gość gość
Zapomnij o dwudziestkach, nie masz szans na taką. 15 lat temu owszem, teraz już tylko rówieśnice.

Gość gość
zyj dalej marzeniami, ze znajdziesz mlodszego tak zawsze bylo w zwiazkach iz to facet byl kilka lat starszy x tak, KILKA, nie KILKANAŚCIE, otrzeźwiej zyj dalej marzeniami, ze znajdziesz mlodszą

gość dziś hehe, trochę późno się obudziłeś, ale...lepiej późno niż wcale. Masz dwa wyjścia....albo rób to o czym mówisz, albo poczekaj z dwa lata i Ci przejdzie....;-)

Gość gość
zobacz na amerykanskie filmy szef mafii albo chociazby bogaty lerkarz nie ma zony brzydkiej rownolatki tylko mloda seksowna blondyne w szpilkach