Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to będzie chamstwo jeśli tak zrobię? tak obiektywnie

Polecane posty

Gość gość

Bo z dwiema koleżankami zapisałam się na prawo jazdy. Ja skoczyłam już jazdy i mogłabym mieć egzamin już za tydzień. Natomiast one, dopiero ewentualnie za miesiąc, a też nie jest to pewne bo nawet nie skończyły jazd i im to wolno idzie. Mają do mnie wyrzuty, takie ukryte, że chce zdawać egz. przed nimi.. Bo wyczułam, że się naburmuszyły. A trochę mi się z tym śpieszy bo później planuje urlop itd. Waszym zdaniem powinnam zdawać z nimi bo to moje koleżanki czy się na nie nie oglądać?

Gość gość
Nie patrz na nie, na co ty masz czekać? Aż zapomnisz czego sie nauczyłaś? Idź zdawaj ten egzamin, tobie ma być dobrze nie innym. One by cokolwiek pod ciebie zrobiły? :D

Gość gość
ja prdl ile wy macie lat? :/ niech Cie jeszcze za to zlinczują, core sa

Gość gość
11:11- tzn, one mi nie powiedziały może tego wprost, że się obraziły, ale dało się to wyczuć w rozmowie :O Powiedziały coś w stylu " no to trudno, skoro nie chcesz zdawać z nami..." z takim wyrzutem w głosie

Gość gość
I teraz pytanie czy podchodzic do egzaminu czy ryzykowac utratę koleżanek... Ale zależało mi żeby to wcześniej zdać bo tyle wysiłku w to włożyłam i tak sie sprężałam żeby zdązyć...

Gość gość
Zdawaj jak najszybciej, nie patrz na nikogo. Dadzą Ci 500zł na kolejne jazdy jak będziesz na nie czekać miesiącami? Bo z marszu bez rozjeżdzenia nie radzę podchodzić za miesiąc czy 2. Wątpię, więc w imię czego chcesz tracić możliwość na podejście teraz? Jak 12letnie dzieckosię zachowujesz