Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duża różnica w doświadczeniu seksualnym...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Spotykam się z facetem, na którym zaczęło mi zależeć. Rozmawialiśmy szczerze i przyznał, że miał kilkanaście partnerek seksualnych... Trochę mnie to zraziło, gdyż ja miałam tylko jednego i to krótko. Obawiam się, że w przyszłości może mnie porównywać do byłych albo też oglądać się za kolejnymi. Co o tym sądzicie?

Gość gość
dobrze kombinujesz, facet lubi zmiany i ciebie tez zmieni

Gość Doświadczona 79
Jeśli facet w przeszłości zmieniał partnerki, "pisał" się na tzw sexfriends to nie jest to materiał na partnera. W początkowej fazie może być nawet wierny ale po okresie pierwszego zauroczenia powóci do starych nawyków. Zrozumiałe że może miec np kilka partnerek przed Tobą ale już kilkanaście , kilkadziesiąt , wolne związki, sex bez zobowiązań, portale erotyczne idt itp NIE. Od takiego kogoś należy uciec jeśli nie chce się mieć zmarnowanego życia:(

Gość gość
Doświadczona 79 👄 jak bardzo jestes doswiadczona?

Gość gość
Zastanawiam się, co teraz robić. Nie chcę jeszcze kończyć tej znajomości, ale ta jego przeszłość mnie odrzuca. Czy będzie chciał stałego związku

Gość gość
napisalismy nasze zdania jako ludzi doswiadczonych, decyzja nalezy do ciebie, ty znasz szczegoly o ktorych my pojecia nie mamy, to jest twoje zycie, nie oczekuj ze ktos ci napisze zebys z nim zostala albo jego rzucila, to nie jest moja sprawa