Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona999

Kolega zostawil mnie pijana na ulicy

Polecane posty

Gość wkurzona999

Umowilam sie na piwo z kolega.Poszlismy do pubu i duzo rozmawialismy. Nie bylo zadnych podtektow seksualnych poprostu zwykl spotkanie .Duzo nie wipilam bo dwa piwa ale scielo mnie i sama nie wiem czemu.Kolega odprowadzil mnie do samochodu i kulturalnie mnie pozegnal. Zostalam sama , widzialam ,ze nie moge jechac wiec sidzialam w aucie az mi przejdzie. Szczerze mowiac nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy. Zawiodlam sie na nim. I wiem na pewno ,ze nigdy juz nie pojde z nim na zadne piwo.Gosciu kulturalnie powiedzial mi s********j mowiac ,ze juz czas na niego.

Gość gość
Nie w*****ał pijanej d****i!? No cham!

Gość gość
Cham ,bo zostawił pijaną dupę. Tak się nie robi.

Gość gość
I co w związku z tym ?

Gość gość
Jakie zachowanie by cie usatysfakcjonowało? Jakby cie zawlókł do domu to rano byś go opiertalała że auto zostało na mieście

Gość wkurzona999
Zwyczajnie mogl z grzecznosci zamowic mi taksowke.Po auto mozna zawsze wrocic.Chodzi o to ,ze zachowal sie jak egoista.Jeszcze nigdy nie mialam takiej sytuacji. On nie zastanowil sie przez chwile czy pojade czy nie.Ja wiem ,ze to ja bylam wstawiona. Ale on w koncu ze mna byl.

Gość gość
to trzeba było pić wodę lub sok, a nie autem jechać na spotkanie. I co jak by cię nie ścięło to byś kierowała? Zero tolerancji dla pijanych kierowców. Dla mnie to mordercy.